Iana Dombrovschi: Când veniți la Furla, luați-vă zâmbetul cu voi! | #40under40

IANA DOMBROVSCHI

Director Furla Moldova

Accesoriile purtate de o femeie vorbesc despre individualitatea ei, iar bărbatul de lângă ea spune muuulte despre puterea și convingerile ei în viaţă. Dacă credeţi că unor astfel de detalii, aparent mărunte, nu merită să li se acorde mare importanţă, Iana Dombrovschi ne spune contrariul. Accesoriile sunt cele care fac diferenţa și, cu siguranţă, purtând brandul FURLA, atitudinea ta va fi cu totul alta, una plină de curaj și încredere. Iar, alese discret, gențile FURLA îţi scot în evidenţă personalitatea și te fac “prada” multor priviri curioase. FURLA înseamnă să-ţi recâștigi încrederea în tine. Însutit!

compania furla are aproximativ 100 de ani

Fiecare afacere este oglinda gândurilor, ambiţiilor și a muncii unui om. De aproape un secol, FURLA ţine pasul cu trendurile, adaptează creativ fiecare detaliu, oferind clienţilor ceea ce li se potrivește cel mai bine.

Viaţa e într-o permanentă mișcare și schimbare, iar cursul ei frenetic de cele mai multe ori e o enigmă. Noi, oamenii, ne adaptăm și lăsăm amprenta proprie, vizibilă și celorlalţi. Ceea ce mă motivează să merg mai departe, indiferent de obstacol, e credinţa mea în bine și în frumosul acestei lumi. Totul se schimbă, zi de zi. De aceea este important să ne punem scopuri, să ne urmăm visul care, cine știe, poate fi dus mai departe de alte generaţii, cum e și în cazul FURLA – compania care a demonstrat de-a lungul anilor verticalitate și progres continuu.

Îmi place să las în urma mea rezultate. Sunt mereu cu gândul la activităţile mele. Nu mă opresc decât pentru a lua o pauză de cafea. Zilele în care nu realizez nimic, îmi aduc un gol în suflet. Mă cert cu mine însămi.

FURLA este o parte importantă din viața mea. Privind în urmă, mă bucur mult să fiu și eu membră a marii familii FURLA, aici, în Republica Moldova. Longevitatea brandului, de aproape 100 de ani, vorbește despre un mare vis construit cu o mare responsabilitate și dedicaţie.

Orice zi de muncă îmi alimentează starea de bine. Ador surprizele, ele fac diferenţa de la o zi la alta. Îmi place să fac daruri. Mai mult decât să primesc…

Suntem o echipă mică, dar facem cât zeci de oameni. Ţinem la ideile și valorile noastre, care înseamnă întâi de toate calitate în tot ce facem. De aceea, cei care ne pășesc pragul au încredere în calitatea produselor noastre. Nu este neapărat să fim mulţi, cel mai important e să fim buni.

Ca femeie, mamă, prietenă sau bussines woman cred că toate trebuie să fie în armonie. O doamnă este de succes atunci când în interiorul ei este dragoste, în familie caldură, iar locul de muncă îi oferă liniște și împlinire.

Nu am regrete, findcă nu le dau importanţă. Mai degrabă le accept ca pe niște lecţii care îţi lasă și temă pentru acasă. Îmi număr doar reușitele, celelalte le trec pe planul doi. Sunt optimistă. Nu-mi plac supărăcioșii.

Din toate întâlnirile, le prefer pe cele cu prietenii sau familia. Pacea mea interioară este lângă ei. Acolo găsești ceea ce cauţi uneori într-o lume întreagă, fară să te gândești că dacă nu ai avea familia aproape nu ai avea, de fapt, nimic.

Restricţiile i-au făcut pe oameni să cumpere mai mult şi noi, spre exemplu, avem stocuri deja epuizate. Ne-am convins că femeile dacă își doresc ceva nu ţin cont de lege și interdicţii. Și asta .. ne bucură doar!

Îmi place să ascult mai multe genuri de muzică, dar cea electronică este prima în playlistul meu. Muzica este un medicament al minţii și o ascult ori de câte ori vreau să-mi fac curat în gânduri.

Dimineţile încep cu micul dejun alături de copiii mei, iar cum va fi cina nu știu niciodată. După amiezile sunt tot timpul diferite. Fiecare zi este diferită, iar planurile mele tot timpul au nevoie de improvizare. Dar îmi place. Asta mă mobilizează și mă face mai activă și receptivă la tot ce se întâmplă în jurul meu.

Nu toate visele se spun în voce, unele iubesc tăcerea și stabilitate, așa că este bine să le ţii în cutia cu secrete până se realizează.

Cel mai important accesoriu pe care trebuie să îl ai cu tine este zâmbetul. El e acel element impunător al unei femei care transmite energie pozitivă. Îmi place să zâmbesc… și, vă rog, când veniţi la Furla, luaţi-vă zâmbetul cu voi.

Are de câștigat cel care învaţă din propriile greșeli destul de devreme. Am început să administrez o companie la o vârstă destul de tânără și da, nu a fost totul perfect. Dar nu m-am descurajat, mi-am pus zâmbetul pe faţă și am continuat să merg mai departe, învăţând.

Sfatul meu pentru tinerii antreprenori este să nu lase mâinile în jos la jumătate de cale, să creadă în ideea proprie, să nu accepte milioanele de sfaturi de la cei care nu știu nimic despre afacerea lor.

Principii care nu-și vor pierde din actualitate:

  • Orice perioadă de criză – înseamnă noi oportunităţi.
  • Cel care nu-și schimbă părerea niciodată, nu va fi mâine mai înţelept decât azi.
  • Totul va fi bine!

Succesul este abilitatea de a trece de la un eșec la altul, fără a-ţi pierde entuziasmul. Reușitele mele s-au făcut simţite anume atunci când am început să lucrez continuu, să citesc anumite cărţi, să caut noi informaţii și să mă înconjor de oameni cu o energie pozitivă debordantă.

Perfecţiunea… e unul din obiectivele la care lucrez zilnic atât pentru dezvoltarea companiei, cât și cea personală. Vreau să studiez mai mult limbile străine. Și… să devin mamă.

Peste cinci ani mă văd… trăind în altă ţară, din păcate. Într-o lume nouă, unde poţi avea visuri mari, unde împreună cu soţul meu vom merge la teatru, în muzee și ne vom relaxa în iarba moale a unui gazon proaspăt îngrijit, citind dintr-o carte. Sfera mea de activitate va rămâne însă aceeași, deoarece iubesc să ofer frumuseţe oamenilor – și acest sentiment e o parte din mine.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin