Daria Liubinscaia, autoarea unei istorii de succes apărută just for fun | #40under40

TRANSFORM EXPERIENȚA ÎN VICTORIE!

DARIA LIUBINSCAIA

CEO Avigo.md

Este autoarea unei istorii de succes care a apărut dintr-un just for fun. Sau, mai simplu, a găsit cheiţa de a-și transforma pasiunile într-o afacere – Avigo.md. Daria Liubinscaia are o afacere care se vrea tratată cu emoţie. Nu vede probleme, preferă soluţiile. Mereu e pregătită de o nouă ștampilă în pașaport. Cu întoarcere în Moldova, sigur!

Știu. Prea puţine lucruri se cunosc despre Daria Liubinscaia. La propriu, este o visătoare. O femeie care știe și iubește să exploreze. Nu în zadar adoră să umple pașaportul cu ștampile.

Pentru „oamenii mei” oricând găsesc timp de stat la o cafea. Mă simt în largul meu și deschisă cu cei pe care îi las să intre în spaţiul meu și orice temă abordată devine una plăcută. Și, evident, discuţiile despre călătorii nu au șanse să ne scape!

Chiar și dincolo de contracte, aglomeraţie, clienţi, sunt o persoană foarte activă! Nu stau locului. Nicio zi nu rezist să stau în casă. Mereu sunt în căutarea emoţiilor noi, iar cele mai frumoase emoţii sunt din călătorii. Graficul de muncă nu îmi permite să fug undeva pe mult timp, dar când apare oportunitatea – nu ezit nici o clipă. Îmi sunt deajuns și 2-3 zile. Un citybreak de multe îmi oferă timp destul ca să-mi pun gândurile pe poliţă și să mă încarc cu forţe noi pentru a lucra mai departe. Iubesc să descopăr noi locaţii și din ţara noastră. Moldova, de ce nu?!

Să mă întorc în trecutul meu, nu simt că vreau. Nu aș avea ce să schimb în el. Lucrurile se întâmplă toate la momentul și timpul potrivit. Iar visătoarea din mine preferă să se gândească la viitor, în viitor!

Am ales o companie de vânzare a biletelor de avion absolut întâmplător. Acum mulţi ani în urmă era un job just for fun. Atunci, cu siguranţă nu mă gândeam că acest domeniu va fi pasiunea mea. În acest domeniu e imposibil să știi totul, mereu apar lucruri noi. Iar mâna mea întotdeauna se vrea ţinută pe puls.

Perioada pandemiei a fost una complicată nu doar pentru noi, dar practic pentru toţi. Domeniul turismului a fost unul din cele mai afectate. Echipa noastră a făcut tot posibilul să oferim pasagerilor noștri suport 24/7 în tot acest timp. Nu am stopat activitatea nici pentru o zi. Chiar în prima luni de restricţii, când absolut toate zborurile au fost anulate, am lucrat over time. Pasagerii aveau nevoie de răspunsuri la întrebări, fie tehnice (schimb de dată sau rambursare) fie informaţional. Am depus tot efortul ca să ajutăm pe fiecare client al nostru.

10 ani de experiență și câteva zeci de destinații noi descoperite

Oare e nevoie de a renunţa la ceva pentru a avea altceva?! Cred că cel mai important lucru e să găsești un echilibru. Un compromis, poate. Probabil nu e simplu, dar asta face viaţa mai interesantă. Mai intensă.

O lecţie de viaţă învăţată din activitatea mea e că dacă există o problemă nu trebuie să fii cu gândul constant la ea. E foarte important să vezi posibilele soluţii.

Celor care sunt la început de cale în domeniul antreprenoriatului, le-aș dori să nu le fie frică! Cel ce nu greșește – nu se mișcă înainte. Prin greșeli obţinem cel mai de preţ lucru – experienţa. Iar experienţa este o victorie!

În Moldova, deocamdată, îmi văd viitorul. Sper ca acest feeling să nu mă dezamăgească.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin