Alina Moldovan Madan, femeia care privește dincolo de obstacole | #40under40

Am simțit că port cu mine cheile potrivite!

ALINA MOLDOVAN MADAN

Director și fondator O’Key Imobil

Dacă nu ar fi revenit în Moldova după ce și-a făcut studiile de licență la Universitatea Sorbona și masteratul în capitala Franței, probabil ar fi manageriat astăzi un departament al unei corporații pariziene cu ascensiune continuă. Dar Alina a ales să se întoarcă și să cucerească piața imobiliară prin O’Key Imobil. Chiar dacă finețea, felul de a fi și vocea sa te duc departe de noțiunea de putere, deschizând multă feminitate, Veni, vidi, vici este despre ea… „arma” Alinei fiind însă negocierea și profesionalismul.

O’Key Imobil a fost fondat în 2016, din pasiunea mea pentru imobiliare și cultura arhitecturală. Am decis să revigorez piaţa imobiliarelor prin livrarea de servicii în manieră profesionistă și transparentă. Ne-am dorit să oferim deschidere spre inovaţie și spre aplicarea instrumentelor moderne de construire și dezvoltare a unei afaceri. Cred că ne-a reușit, pentru că astăzi, după 5 ani de activitate, compania înregistrează un parcurs stabil, cu o creștere echilibrată, păstrându-ne valorile care ne-au consacrat încă de la început. Acestea vizează relaţia cu clienţii noștri, care e una prioritară, atenţia imparţială faţă de angajaţii și desigur o administrare transparentă, perseverentă și cu demnitate.

Calitate mai întâi de toate. Urmează apoi cantitatea, alături de siguranţă, pentru că avem un portofoliu divers de oferte, reușim să păstrăm abordarea personalizată, oferind clienţilor noștri consultanţă deplină și tranzacţii sigure. Toate acestea se datorează unui mediu pozitiv de lucru în care relaţiile angajat-director sau agent imobiliar-client se bazează pe respect, conlucrare și empatie.

Oferim și așteptăm corectitudine. Ar părea straniu și imposibil pentru secolul 21 să fii echitabil, dar reputaţia companiei și încrederea oamenilor stau la baza unei dezvoltări durabile.

Este o măiestrie să prevezi unele riscuri și să le ocolești. Orice afacere, mai devreme sau mai târziu, se va confrunta cu situaţii tensionate. De aceea, un profesionist în domeniu va ști cum să-și calculeze pașii “pe nisipurile mișcătoare” pentru a nu fi tras în jos.

Peste 5.000 de imobile în portofoliu la momentul actual

Noile generaţii nu au frică de necunoscut. Deseori sunt surprinsă plăcut că tinerii noștri au atitudine, iniţiativă și demonstrează autonomie. Mă bucură faptul că tot mai mulţi se avântă în start-upuri, cresc afaceri care aduc roade. Sfatul meu pentru aceștia e să faceţi ceea ce vă place, acţionaţi în direcţia dorită și cel mai important, munciţi constant și dedicaţi-vă scopului vostru.

Statul ar trebui să lucreze în tandem cu noi. Nu se dau subvenţii agenţiilor imobiliare și nici facilităţi, dar dacă e să privim partea plină a paharului, proiectul „Prima Casă” a devenit un stimul valoros pentru domeniul imobiliar, deci și pentru activitatea noastră. Cu cât va crește responsabilitatea și grija autorităţilor faţă de infrastructură și urbanism cu atât vom avea și noi motiv în plus de bucurie.

M-au încurajat să-mi depășesc limitele… cei care nu m-au lăsat cu ele în singurătate, dar au format zid de susţinere empatică și emoţională – familia mea: părinţii, sora, soţul, chiar și copii, deși sunt mici și încă nu percep darul de susţinere pe care mi-l oferă prin ce sunt ei.

În fiecare zi sunt împlinită că aducem prin O’Key Imobil bucurie oamenilor, siguranţa de a achiziţiona locuinţa dorită într-un mod plăcut și în termen scurt, cu emoţii pozitive și fără reticenţă. Anume acesta a fost scopul meu iniţial… am simţit că port cu mine „cheile” potrivite, pe care le pot multiplica și oferi cu încredere.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin