Ana de Armas, copia fidelă a divei Marilyn Monroe. Curând va avea loc premiera unui nou film

Ana de Armas interpretează rolul lui Marilyn Monroe în filmul „Blonde” care fi lansat pe Netflix, pe 23 septembrie. Actrița a mărturisit că a fost pusă în fața celui mai complicat rol de până acum. Ana de Armas s-a pregătit un an de zile pentru această producție.

Pe 16 iunie, Netflix a lansat primul trailer al filmului.

Trailerul o arată pe Ana de Armas reconstituind scenele emblematice, cum ar fi cea în care Monroe poartă rochia albă cu spatele gol, în timp ce aerul de la o gură de aerisire îi ridică fusta. O altă imagine o prezintă pe actriță în rolul regretatei vedete, în rochia ei roz fără bretele, cântând „Diamonds Are a Girl’s Best Friend” pe scenă în „Gentlemen Prefer Blondes„.

Astăzi, Vanity Fair ne oferă mai multe imagini din culisele filmului.

Avem ocazia să o admirăm pe Ana de Armas în toată splendoarea. Asemănarea actriței de origine cubaneză cu Marilyn Monroe este izbitoare.

„Mi-a luat un an să mă pregătesc pentru asta. Cercetare și accent și tot ce vă puteți imagina. A fost cel mai frumos lucru pe care l-am făcut vreodată. Abia aștept să se lanseze.”, a spus Ana de Armas.

„Întreaga idee a filmului Blonde a fost de a detalia o dramă a copilăriei și apoi de a arăta modul în care această dramă îi împarte pe adulți într-un eu public și unul privat. Și modul în care adultul vede lumea prin prisma acelei drame din copilărie, și este un fel de poveste a unei persoane a cărei imagine rațională a lumii este copleșită de inconștientul ei, și se folosește de iconografia lui Marilyn Monroe”, a spus regizorul filmului – Andrew Dominik.

Blonde va fi lansat pe Netflix pe 23 septembrie.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin