Ana Platonov – Omul Anului 2021

Fişier

Director Daria Room

Locul nașterii: 23.07.1984, S.Ișnovăț, r-nul Criuleni

Studii: Facultatea de Designer Vestimentar, UTM, 2006

Coordonare: Rodica Ciorănică

Foto: Arhiva personală

Mereu în mișcare e termenul ce ar descrie anul 2021. Pe tocuri, în business, nu este întotdeauna ușor, dar Ana demonstrează că poate ține pasul cu orice bărbat antreprenor. Salonul e într-o continuă ascensiune și are o rețea de clienți fideli, creată prin muncă, dedicație și o strategie de marketing bine pusă la punct. Peste 3000 de cliente pășesc anual pragul Daria Room și „gustă” din cele mai inovatoare proceduri de frumusețe asimilate cu succes din experiența de peste hotare a Anei.

Se muncește mult la Daria Room, cu o abordare total diferită de ceea ce există pe piață, începând cu deservirea clienților, managementul intern, cadre antrenate, tehnologii performante și abordarea complexă a nișei de tratamente faciale și corporale. La Daria Room e mai plin de aer, de libertate, de creativitate, dar și de mult profesionalism și căldură din partea echipei. Cea mai mare realizare de până acum rămâne a fi familia și cei 3 copii ce o așteaptă seară de seară acasă. Dar și lansarea Daria Room pe piața din Republica Moldova.

Creatoarea lucrurilor frumoase. Asta ar fi fost Ana, dacă nu ar fi fondat Daria Room. Are un fel aparte de a vedea lucrurile, iar visele din noapte ajung realizări de zi. De la decorațiuni și ținute, până la acțiune și vorbă, toate poartă pecetea stilului unic al Anei.

Atâtea forme de frumusețe există câți oameni pe Pământ și este misiunea Daria Room să ofere o gamă de tratamente cosmetice care să recunoască această diversitate și individualitate. Scopul salonului este de a răspunde tuturor nevoilor și dorințelor clienților, pentru a le permite să se simtă liberi și să se bucure de frumusețea individuală pe care o posedă.

Libertină și cu respect pentru oamenii care își fac munca cu responsabilitate și dedicație. Ana știe foarte bine că în orice activitate succesul vine acolo unde se depune efort comun, în echipă. Reușitele sau eșecurile nu se datorează nici șefului, nici subalternilor, ci sunt ale tuturor celor implicați în procesul de muncă.

Fiecare om are ceva frumos de oferit, trebuie doar să îi descoperi talentul. Este lecția pe care învățat-o Ana Platonov de când a lansat Daria Room. Și se pare că mereu este gata să asculte și să redescopere oamenii pe care îi întâlnește în cale.

Să ofere oamenilor profesionalismul ei, să ajungă la fiecare client ce-i pășește pragul cu un sfat bun și să știe că undeva, cineva zâmbește pentru că are tenul la care a visat, e mai mult decât o simplă satisfacție pentru ea. Zice că ne construim propria viață așa cum ne dorim și facem din ea ceva bun, atunci cănd reușim să fim de folos celor din jurul nostru.

E femeia care vrea să prospere cât mai mult și să nu renunțe la visurile ei niciodată. O să încerce, o să eșuieze, o să sufere și o să o ia de la capăt de câte ori va fi nevoie. Căci munca îl înnobilează pe OM, iar urma sa în amintirea celorlalți e ceea ce rămâne când oamenii pleacă, e ceea ce dă sens și contur existenței noastre.

Ziua de muncă a Anei Platonov e foarte încărcată. Pe lângă faptul că începe la 6.30, cu pregătirea celor trei copii pentru școală, apoi trece ușor în graficul de la muncă, care poate dura până la 21.00-22.00. Chiar și așa, Ana nu ratează nici o șansă să gătească ceva gustos pentru toți ai ei. Pentru ea, familia și soțul sunt sursa supremă de inspirație. Cei care o susțin necondiționat în aspirațiile ei. Doar așa poate deschide larg aripile în timpul zborului spre culmi mărețe.

Dacă 2021 a fost revoluționar prin noi achiziții tehnologice la Daria Room, 2022 va fi marcat prin continuitatea acestui proces. Ana Platonov are planuri mari care vor fi dezvăluite pe parcursul anului. Acum stabilește contacte, face schimburi de experiență, inovații, participă la diverse expoziții și visează frumos.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin