Anastasia Cotorobai: „BrowLab e afacerea mea de suflet!”

A început să-și dorească un locușor al ei, după ce a acumulat experiență cât pentru zece. Nu a vrut decât să-și dezvolte pasiunea pentru frumos și dragostea pentru oameni. După multe proiecte în care a evoluat și a învățat continuu, a creat propriul salon – BrowLab. Are alături o echipă de oameni la fel de pasionați și dornici să ofere timpul și abilitățile lor pentru a face oamenii mai frumoși.

Anastasia Cotorobai face sprâncene frumoase! Cunoaște toate tehnicile care te ajută să-ți menții sprâncenele în cea mai bună și potrivită formă. De la stilizare, la laminare și vopsire cu henna.

Anastasia Cotorobai face machiaje incomparabile! Este o profesionistă până în măduva oaselor, iar perfecționismul și profesionalismul ei o fac să se remarce printre make-up artiștii de la noi. Toate produsele utilizate sunt atent selectate și testate pentru a răspunde așteptărilor moderne.

„Mă bucură că am cliente fidele care, de când am deschis salonul, ne pășesc pragul lunar sau periodic. Dacă eu sunt plecată, ele mă așteaptă, și pe această cale vreau să le mulțumesc – e un lucru la care țin foarte mult.

Nu, nu cred că ar trebui să purtăm zilnic machiaj, dar cred că este minunat să facem ceva pentru noi, să adăugăm acel ceva pe fața noastră, fie că este vorba de mascara sau de un gloss transparent, care să ne facă să ne simțim mai frumoase decât suntem, iar atunci când apar ocazii speciale, să alegem un specialist care să ne pună în evidență trăsăturile cu ajutorul machiajului profesionist”. 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin