Anatol Melnic:„În unele școli din Republica Moldova mingile de baschet au 18 ani.”

Foto:protv.md

Prezentatorul, Anatol Melnic își folosește influența de pe rețelele sociale pentru a face acte de caritate. Împreună cu donatori, prezentatorul reușește să aducă multă bucurie în viața celor mai triști ca noi.

Recent, Anatol și „Anonimul” un donator care a dorit să își păstreze identitatea ascunsă, au adus multe zâmbete pe fața copiilor de la Liceul Teoretic „Nicolae Casso” din Chișcăreni.

În această școală ca și în multe altele din țară, echipamentul sportiv era unul foarte vechi. Mingile roase și cârpite sunt un tablou foarte des întâlnit mai ales în instituțiile de la țară, dar chiar și în astfel de condiții copiii știu să facă performanță.

Anatol Melnic a mers la Liceul Teoretic „Nicolae Casso” din Chișcăreni și le-a dăruit copiilor mingi noi de fotbal și baschet, echipament de tenis și multe alte daruri, care le vor face lecțiile de educația fizică mai frumoase.

Elevii și profesorii au fost extrem de fericiți pentru cadourile primite. Poți vedea momentul emoționant AICI

„M-am lăsat de farse, de glume, de ceva vreme fac caritate, ajut oamenii care au nevoie de mai mult sprijin. Uneori nu mă recunosc, dar plâng, plâng când vâd atâta lume neajutorată. După fiecare întâlnire, când ajung să montez video pentru unele din situații, tot plâng, fac o pauză și apoi revin. Uneori Tania plânge cu mine și mă roagă să fac asta cât mai rar. Un video cu aceste bătrânele îl editez în patru cinci ore, fiindă că mă consum mult emoțional.

În timp am înțeles că este ușor să faci un bine și nici nu trebuie să cheltui bani pentru asta. Binele nu trebuie să-l ascunzi, ba dimpotrivă, lasă să vadă cât mai multă lume și poate unul din o sută va lua exemplu”, a mărturisit Anatol în podcastul Sincer cu Tine, marca Vip Magazin.

Urmărește mai jos interviul integral:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin