Aurelia Salicov, femeia pasionată de inovare!

Aurelia Salicov s-a dedicat în ultimii ani proiectelor Digital Park şi Fundaţiei Youth Development for Innovation a cărei preşedinte este. Ea a reuşit să creeze peste 500 de locuri de muncă noi şi bine plătite. Alături de echipa sa, Aurelia Salicov a reuşit să deschidă primul ecosistem IT din Moldova, efectele căruia vor fi simţite în următorii ani.

“Nu am ambiţia să schimb lumea. Scopul meu este să încerc să schimb în bine vieţile celor din jurul meu. Dacă am schimbat cu ceva în bine vieţile celor din familia mea, ale prietenilor, ale membrilor echipei cu care lucrez şi ale partenerilor grupului de business din care fac parte, consider că am făcut ceea ce mi-am propus.”

Aurelia Salicov spunea că o inspiră Steve Jobs pentru că a demonstrat că inovaţia schimbă lumea în bine. Aceasta este ferm convinsă că niciun lucru măreţ din lume nu a fost şi nu va fi făcut fără pasiune. Ea a fost desemnată Omul Anului 2019, la categoria “Management”. Interviul integral în care Aurelia Salicov vorbeşte despre cariera şi viaţa sa personală, îl găsiţi în revistă.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin