Bruno Vassari LAB Division – prima ta linie de cosmetice personalizate

Bruno Vasari revoluţionează domeniul beauty şi satisface necesităţile tuturor clienţilor, indiferent de tipul de ten, odată cu lansarea unui concept inovator de cosmetice personalizate, menite să corespundă fiecărei femei în parte.

Lab Division Boosters este tratamentul ideal în funcţie de nevoile pielii, datorită combinării diferitor boostere care compun noua linie. Cele cinci concentrate se combină perfect între ele, astfel pielea este tratată complet în funcţie de tipul sau nevoile acesteia. Tratamentul poate fi aplicat şi în alte zone, dacă este necesar.

Gama este alcătuită din cinci produse, mai exact:

Skin Relief – concentrat activ cu efect calmant. Constituie un tratament integral care reuşeşte să minimalizeze modificările pielii, calmând inflamaţiile şi contribuind la regenerarea fiziologică a epidermei.

Skin Clarifier – concentrat purificator care ajută la menţinerea unui aspect uniform şi mat al pielii. Reduce secreţia sebacee şi inflamaţiile cauzate de aceasta şi impiedică aderarea impurităţilor pe piele.

_dsc7152_optUltra Firm – concentrat pentru fermitate cu acţiune dublă: redă elasticitatea şi îmbunătăţeşte tonusul pielii. Ajută la reducerea liniilor de expresie şi oferă un aspect mai tânăr şi revitalizat al tenului.

Radiance Plus – concentrat activ ce redă aspectul uniform al pielii şi oferă luminozitate. Stimulează procesul natural de regenerare al pielii şi minimalizează efectele îmbătrânirii pielii.

O2 Detox – concentrat activ ce optimizează mecanismele naturale de protecţie ale celulelor cutanate. Acţionează împotriva radicalilor liberi, ajutând la oxigenarea celulelor şi lăsând pielea revitalizată şi luminoasă.

_dsc7167_optDurata procedurii este de 60 de minute şi presupune efectuarea mai multor etape. Aceasta începe prin îndepărtarea delicată a machiajului, ca şi în cazul tuturor procedurilor cosmetologice, or tenul trebuie să fie curat. Se curăţă faţa, gâtul şi linia gâtului cu un tonic potrivit tipului de ten. Urmează exfolierea pielii prin aplicarea unui strat de Papain Enzymatic Resurfacer, care este lăsat să acţioneze timp de zece minute, apoi îndepărtat cu ajutorul unor mănuşi umezite. De aici încolo, începe tratamentul personalizat: se pun într-un recipient 3 ml din boosterele indicate tenului. Într-un alt recipient, se pun 10 ml de Facial Massage Gel în care se adaugă 1 ml din mix. Tot acest amestec se aplică pe piele într-un strat subţire şi începe masajul, după care se îndepărtează gelul de masaj cu un prosop umezit. Din mixul de boostere se iau încă 1.5 ml şi se aplică direct pe piele, masând până este absorbit în piele. Mai apoi, se aplică masca Second Skin, aceasta fiind valabilă în două piese pentru a putea fi ajustată cât mai bine pe faţă. Se despachetează masca şi se îndepărtează unul din straturile protectoare. Se aplică pe faţă, apoi se îndepărtează şi al doilea strat protector, ajustând masca pe faţă. Acelaşi proces se repetă şi pentru masca specifică gâtului, lăsându-se să acţioneze timp de 20 de minute. Se îndepărtează masca, fără a se curăţa serul rămas, fiind lăsat să se dizolve în piele. În final, se aplică Peptide Eye Contour Gel-Cream în jurul ochilor şi se finalizează cu crema The True Cream în care s-au adăugat 0.5 ml din mixul de boostere.

_dsc7092_opt

Declaraţia specialistului:

Pentru un efect maxim, este recomandată continuarea tratamentului și acasă, clienta folosind un serum din gama „Lab Division Booster”, în funcție de tipul de problemă cu care se confruntă ea. Totodată, produsul de tip „Booster” este potrivit pentru a fi utilizat și introdus inclusiv cu ajutorul mezoterapiei virtuale, al microacelor și al oxigenoterapiei.

3532241Chişinău, str. Kiev 4

Tel: +373 (79) 790 807

Abonează-te la articolele

Vip Magazin