Cătălina Rotaru, Miss ADmodels

 

Agenția de modele ADmodels, condusă de Ana Diaconu, este în continuă mișcare ce ține de evenimentele pe care le organizează. Unul dintre acestea, concursul de frumusețe și inteligență Miss ADmodels, a ajuns la a doua sa ediție și are, firește, și o câștigătoare. Fără multe vorbe suplimentare, haideți s-o cunoaștem ca imagine, dar și ca și conșinut, grație unui pictorial inedit și unor idei pe care tânăra studentă ni le-a pus la dispoziție.

Nu m-am visat niciodată fiind o prințesă sau o preafrumoasă fată din povești. De mică mă vedeam activând în domeniul televiziunii, iar această dorință n-a murit niciodată și nici nu s-a transformat în altceva. Mă vedeam fiind o jurnalistă, prezentatoare tv sau comunicator, iar acum sunt studentă la jurnalism și științele comunicării.

La cei 19 ani ai mei sunt foarte însetată de dorința de a descoperi lucruri noi. Îmi continui visul din copilărie de a deveni jurnalistă, dar vreau să-mi creez și propria afacere în domeniul cofetăriei, vreau să cunosc locuri noi, lucruri excepționale și vreau să-mi trăiesc viața la intensitate maximă, să profit de toate posibilitățile. Acum vreau să devin cea mai bună versiune a mea.

_ra_8909_Omul care mi-a schimbat toate percepțiile și m-a făcut să devin o persoană mai bună, este iubitul meu. Am ajuns unde sunt acum datorită lui, el a fost cel care a venit cu inițiativa de a încerca să facem și altceva și anume modelling. El a încercat să-mi transforme toate greșelile în lecții de viață, el este alături de mine în cele mai dificile momente ale vieții mele și pentru aceasta îi mulțumesc.

La moment, tot timpul meu este ocupat de facultate, sport și modelling. Cred ca activitățile mele nu se vor schimba, ci doar se vor înmulți, în curând. N-aș vrea să se schimbe în ceva anume, mie îmi place să trăiesc clipa și să fiu surprinsă de ceea ce-mi va aduce ziua de mâine, așa că voi accepta orice activitate care se va ivi la orizont, dacă va fi pe placul meu, și voi fi cea mai fericită._ra_9088_

Fiecare persoană are anumite tabuuri la care i-ar fi foarte greu să renunțe. Același lucru este valabil și pentru mine. Eu cred că depinde foarte mult de situațiile cu care te confrunți zilnic, pentru că, uneori, mi se pare foarte ușor să renunț la ele, iar alteori n-aș renunța pentru nimic în lume. Așadar, totul depinde din ce unghi le abordezi.

Nu vreau să fiu ipocrită și să spun că banii nu aduc fericirea. Da, banii nu cumpără persoane, sentimente, emoții și trăiri, dar sunt o unealtă indispensabilă în prezent, fiindcă totul cere bani, avem nevoie de ei pentru a supraviețui și pentru a ne satisface dorințele. Încă n-am propriii mei bani, deoarece sunt abia în anul I la facultate, dar știu că banii mei vor veni într-o zi, din activitățile pe care eu o să le realizez cu cea mai mare plăcere.

 

Foto: Andrei Reasnenco
Make up: Marina Vîlcu
Hair Style: Doina Darii
Dress: Radu&Rada Weding Salon
Lenjerie: Intimo
Studiou: FotoMax

Abonează-te la articolele

Vip Magazin