Ce spune Adriana Ochișanu despre divorțul de Corneliu Botgros, după aproape opt ani de când nu mai sunt un cuplu

Timpul le pune pe toate la locul lor, există o vorbă. Cam aceeași expresie s-ar potrivi și în cazul interpretei Adriana Ochișanu, cea care a trecut în viața sa deja prin două divorțuri. Dacă despre cea de-a doua căsnicie cântăreața spune că „s-a hrănit cu iluzii”, despre prima, vedeta are mai multe de relatat.

Noutatea despre despărțirea Adrianei Ochișanu și a lui Corneliu Botgros s-a răspândit rapid. Deși relația celor doi s-a a fost încheiată cu momente mai tensionate, astăzi, cântăreața afirmă că apele dintre cei doi s-au liniștit.

„Cred că eu și Corneliu am fost cel mai mediatizat cuplu, toți și-au dat cu părerea. Dar vârsta de acum îmi impune alte valori. Nu cred că el și-ar fi dorit să se bârfească atât, dar au avut grijă alți oameni de acest lucru. Nu vreau să revin în trecut, atât timp cât spiritele ușor s-au liniștit”, a menționat Adriana într-un interviu pentru revista noastră.

Totodată, femeia a mai adăugat că: „La 17 ani, m-am căsătorit. Eram un copil. Ce puteam să înțeleg la acea vârstă? Deși din start am înțeles că mirele meu era un băiat răsfățat, fiind singur la părinți, dar pe atunci aveam alte viziuni. Eram niște copii sub aripile părinților, greu a fost să-ți faci vânt cu ale tale.”

Adriana a subliniat că cel mai frumos lucru care s-a întâmplat după relația cu Botgros, a fost anume nașterea băiatului său, Cristi. „La un moment, mergeam după inerție, dar cu cât creștem și ne maturizăm, vedem altfel lucrurile. Am avut întâmplări de tot felul. Ne-am crescut unul pe altul, dar ce a fost mai frumos din toată această poveste este Cristi. Și, ca să închei tot cu 17, după 17 ani de căsătorie, am divorțat. Am reînviat după fiecare luptă și am știut că, dacă nu mă ridic eu, nimeni nu o poate face în locul meu”, a conchis interpreta.

Vedeta a subliniat că actualmente are o relație de prietenie cu muzicianul Corneliu Botgros: „Dacă nu ești indiferent față de copilul tău, trebuie să fie o relație bună cu fostul soț. Cu Cornel am început să discutăm demult. Eu am pus mâna pe telefon și am zis că trebuie să vorbim. Atunci când avem copii, cred că ar fi bine să uităm de orgoliile noastre și să restabilim relațiile măcar de dragul lor. În timp, învățăm să iertăm și să luăm totul de la capăt. M-aş bucura ca și Corneliu să-şi refacă viaţa, are dreptul să fie fericit! Acum sunt în relații, cel puțin satisfăcătoare cu tatăl lui Cristi și cu tatăl Mihaelei (al doilea copil al său).”

Interviul integral cu Adriana Ochișanu îl poți lectura aici, iar dacă vrei să achiziționezi revista VIP magazin pentru mai multe subiecte inedite, o poți face la chioșcurile Moldpresa ori pe www.vipmagazin.md

Abonează-te la articolele

Vip Magazin