Cele mai puternice branduri din Moldova se decid acum

Revista „VIP magazin” a dat start unei noi ediții a proiectului media Top 100 branduri de succes în Moldova. Astfel, pe site-ul www.vipmagazin.md, toți vizitatorii virtuali sunt invitați să voteze brandurile care merită să ajungă în clasament.

Pe site au fost propuse spre votare aproximativ 800 de branduri, iar stabilirea celor o sută se va face împreună cu o echipă de experţi și colegiul redacțional. În baza votingului on-line (care va conta în proproție de 40%), a consiliului de experți (30%) și a membrilor din redacție (30%), vor fi desemnate 100 de denumiri ce se vor regăsi într-o ediție specială marca „VIP magazin”, lansată în cadrul unei gale de premiere organizate la sfârșitul anului 2016.

Menționăm că proiectul despre cele mai tari branduri dezvoltate în Republica Moldova este la a treia ediție.

Voturile online pot fi acordate o singură dată pe zi în sistem click. Dacă doriţi să acordaţi mai multe voturi, expediaţi un SMS la numărul scurt 2320 (tarif: 10 lei inclusiv TVA, egal cu 10 voturi). Voturile trucate vor fi anulate. Prin SMS, puteţi vota nelimitat. Textul mesajului în format corect va conţine doar numele brandului, de exemplu – Avon. Numele trebuie scris fără diacritice și semne de punctuație – Andys. Serviciul este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova pentru abonaţii „Orange” şi „Moldcell”.

Votul se va încheia pe 10 noiembrie 2016, la ora 17.00.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin