Cerută în căsătorie chiar de ziua ei

Ziua de ieri, interpreta Gloria Gorceag nu o va uita niciodată. Pe lângă faptul că și-a serbat ziua de naștere, vedeta a fost cerută în căsătorie de către iubitul său, producătorul muzical Vitalie Catana, cunoscut sub numele de scenă Smally.

Exclusiv, viitoarea mireasă ne-a declarat: Vitalie a organizat cea mai tare petrecere pe care am avut-o de ziua mea. Eu am fost invitată la propria zi de naștere. Cei mai apropiați oameni au fost martorii logodnei noastre. Suntem foarte fericiți și deocamdată savurăm momentul. Referitor la marele eveniment, știm doar că ne dorim o nuntă care să fie asemănătoare unei petreceri între prieteni: lejeră, veselă și neapărat în sezonul cald.

Anterior, un an în urmă, Gloria și Smally au fost unii dintre protagoniștii proiectului Test de nuntă, realizat de VIP magazin.

Dragostea lor a început simplu și ca la toţi: întâlniri la cafea, la cinema, flori. Doar că Vitalie alias Smally mai și obișnuia să-i cânte Gloriei oriunde se aflau (și acum are acest obicei). S-au cunoscut prima dată la un concert, dar au reușit să se observe mai bine abia peste doi ani, cu ocazia zilei de naștere a Gloriei, unde el a venit cu un prieten comun.

Amintindu-și cum începea totul, Gloria schiţează un zâmbet, povestindu-ne că „Vitalie era cel mai atent bărbat de pe planetă și a demonstrat de nenumărate ori că visează să îi fiu alături mereu. El făcea mâncare și nu mă lăsa să îl ajut, zicând «o să reușești», avea grijă ca eu să mă simt în siguranţă și să nu fiu tristă niciodată și m-a făcut să îndrăgesc din nou desenele animate (zâmbește).”

imgl2593_opt

Astfel, Vitalie, îndrăgostit de sinceritatea și inocenţa ei, a cucerit-o mai întâi cu felul în care o iubește, cu simţul umorului de o face să râdă până la lacrimi și o admiră chiar și atunci când ei îi pare că nu e în cea mai bună formă.

De cinci ani de când sunt împreună, Vitalie a molipsit-o de pasiunea lui – motocicletele, așa că cea mai mare nebunie pe care au făcut-o a fost să evadeze din praful din oraș și să meargă cu viteză maximă prin Moldova.

Astăzi, planifică să-și construiască fericirea în doi și savurează fiecare clipă petrecută împreună, uneori mai și visând pe malul mării, sub luna plină sau călătorind cu motocicleta prin toată ţara.

Gloria Gorceag, 27 de ani, interpretă și prezentatoare TV

1. Locul nașterii: Soroca

2. Zodie: Scorpion

3. Hobby: Literatura, scrierea textelor

4. Mâncare: Peștele

5. Culori: Toate

6. Flori: Florile de câmp

7. Locul unde aș vrea să locuiesc:
Oriunde pe malul oceanului

8. Marca preferată de mașini: Să fie cu patru roţi și să nu ajung săptămânal cu ea prin service.

imgl2713_opt

 

Smally, 28 de ani, interpret, producător muzical

Locul nașterii: Chișinău

Zodie: Capricorn

Hobby: Motocicletele

Mâncare: Tot ce e gustos

Culori: Negru

Flori: De câmp și cactuşii

Locul unde aș vrea să locuiesc:
Oriunde pe malul oceanului

Marca preferată de mașini: Mercedes

Locaţie: Grill Parc
Look: Centrul de Frumuseţe Estetică Diva-D (coafură: Olga Gavril,
machiaj: Rodica Cheptine)

Abonează-te la articolele

Vip Magazin