Corina Țepeș s-a apucat de schimbări. De ce a dat jos 9 kilograme?

Sezonul estival a venit cu o schimbare frumoasă pentru Corina Țepeș. Chiar dacă arăta foarte bine, artista a mărturist că a simțit nevoie să de-a jos câteva kilograme. Lupta pentru a slăbi poate fi destul de complicată pentru multe femei, totuși, artista ne demonstrează că o dietă echilibrată te poate salva de regimuri chinuitoare și probleme de sănătate. Noi am fost curioși să aflăm mai multe detalii despre această transformare și i-am adresat câteva întrebări.

Înainte de regim

Foartea multe femei atunci când își doresc să scape de câteva kg se lovesc de lipsa de motivație și lene. În cazul tău cum a fost? De ce ai decis să renunți la câteva kilograme?

M-am luptat ani buni cu lipsa de motivație, dar am lucrat asupra acestui fapt.

Nu îmi mai plăcea ce vedeam în oglindă și nu mă simțeam bine, chiar dacă cei din jur îmi spuneau că arăt bine cu cele 64 kg. Astfel a început traseul meu către rezultatul de astăzi.

La ce alimente (pe care le iubeai înainte) a trebuie să renunți? Ți-a fost greu?

„Am avut grijă tot timpul să consum produse sănătoase și să aleg cu grijă combinațiile alimentare. Nu mi-a fost greu sa dau jos nouă kg, mai ales când vedeam că hainele îmi erau tot mai largi de la o zi la alta.

M-am debarasat definitiv de cafea. Aici cred că aveam o dependență.”

După regim

Ai povestit în spațiul online că ai slăbit cu ajutorul unor suplimente. Totuși, doar datorită suplimentelor ai reușit să ajungi la rezultatul dorit?

„Am micșorat cantitățile. Aici e diferența! Și da, atunci când ții un regim sănătos de slăbire, obligatoriu trebuie să consumăm suplimente naturale. Recomand oricui să consume suplimente verificate, certificate, fie că ține sau nu regim de slăbit. Aceste suplimente ne asigură aportul necesar de macro și micro nutrienți. Astfel, evităm carențele de fier, magneziu, acid folic, calciu, zinc, vitaminele C, vitaminele grupului B, omega 3 și omega 6 etc. Un alt aspect extrem de important în procesul de slăbire, este să ne hidratăm suficient. Nu uitați să beți apă!

E important de știut: Suplimentele nu te slăbesc! Ele doar te ajută și îti resetează metabolismul. În procesul de slăbire totul trebuie să fie în armonie – somn suficient, sport ( 3 ori/ săptămâna), echilibrul emoțional, combinațiile și cantitățile alimentare – toate împreună ajută la procesul de slăbire în cel mai sănătos mod posibil.”

Un mesaj motivațional pentru femeile care îți doresc să slăbească? 

„Concluzia mea și sfatul meu pentru toate femeile: Fericirea nu e în mâncare, Fericiți suntem când avem un colon curat și conștiința împăcată. Succes!”.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin