Cosmina Cotoros, câștigătoarea categoriei VIP JUNIOR, OMUL ANULUI 2018

Cosmina Cotoros e fata cu ochii de culoarea cerului și cu vocea unei privighetori așezate pe o mlădiță de tei din luna lui cireșar! Ea e cea care a reușit să ajungă la astfel de proiecte televizate precum Vocea României Junior, prima ediţie organizată la Bucureşti și Next Star. Dar 2018 i-a adus Premiul Mare la concursul „Steaua Chişinăului – Steaua Moldovei”, ediţia a XXI-a, lucru ce i-a mai demonstrat o dată talentul înnăscut cu care este înzestrată!

Sunt o persoana creativă şi dornică de a învăţa lucruri noi. Muzica şi lectura mă definesc cel mai bine. Sunt o fire liberă, ambiţioasă şi sensibilă, cateodată.

Muzica pentru mine este o stare de spirit prin care trăiesc, gândesc şi creez.

Prin fiecare piesă pe care o interpretez încerc să transmit câte un mesaj publicului, să trezesc anumite stări şi emoţii, ceea ce ar putea să schimbe lumea într-un anumit fel.

Promovarea culturii naționale este ceea spre ce tind! Deocamdată, îmi reușește să o fac prin participarea la concursurile internaționale prin care reprezint cu mândrie Republica Moldova!

Îmi doresc foarte mult să devin actriță de filme ori seriale! Acesta este un alt mare vis al meu.

Mă inspiră oamenii din domeniul artei. Fiecare dintre ele își are rolul său în crearea și dezvoltarea personalității mele.
De la fiecare am ce lua și învăța! Pe unii îi admir pentru curaj, pe alții pentru prestația scenică, unii mă învață să fiu eu însumi, iar alții mă motivează să ajung ca ei și, de ce nu, poate chiar să-i depășesc!

Indiferent de ceea ce poţi face sau visezi că poţi face, începe! Îndrăzneala are geniu, putere şi magie în ea.” O spunea W.H. Murray, iar cuvintele lui sunt ca un imbold pentru mine și mă fac să fiu cu un pas mai aproape de visurile mele!

Orice anotimp ar fi afară, mereu găsesc timp pentru prietenii mei, dar și pentru a răsfoi o carte sau a asculta niște muzică bună! Nu ezit să mai învăț și piese noi, de fiecare dată când apare vreo clipă liberă în programul meu.

Mi-aş dori ca 2019 să fie cu multe realizări şi obiective atinse, cu succese frumoase, să-mi dezvolt cariera mai departe, iar munca pe care o depun să-mi aducă rezultate pe măsură.

Fişier

Interpretă

Data şi locul naşterii: 29 iunie 2005

Studii: Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”; Şcoala de Muzică „Maria Bieşu”

Text: Svetlana Tataru

Foto: Arhiva Personală

Abonează-te la articolele

Vip Magazin