Cunoaște noua eroină a rubricii Dezgolite Frumos marca VIP magazin

Revista VIP magazin îți prezintă și în această ediție, cel mai fierbinte proiect, protagonista căruia este modelul, antrenorul și videobloggerul Nadinn Ojog.

Vom acorda o atenţie mai sporită primei componente. Fitnessul îl lăsăm pentru sala de sport, acolo unde Nadinn Ojog, pentru că despre ea este vorba, îl foloseşte la maximum atât pentru a-şi menţine şi îmbunătăţi prima componentă, mai exact, corpul, cât şi pentru a-i ajuta pe toţi cei care vor să facă exact acelaşi lucru. Complicat? Deloc!

Noi ne concentrăm atenţia şi ceva în plus la corpul modelului, al antrenorului şi al videobloggerului Nadinn Ojog, care a ajuns să se înroleze în detaşamentul „dezgolitelor frumos”, operaţiune desfăşurată în două episoade.

Cum a fost la photoshooting și cât de incendiară a fost surprinsă Nadinn Ojog, vezi în video de mai jos:

 

 1

Fetele frumoase au o problemă în plus – mereu trebuie să demonstreze că au şi alte calităţi în afară de frumuseţe, doar că nimeni nu le crede. Şi Nadinn s-a confruntat cu o asemenea problemă, de aceea mereu încearcă să se descurce singură în orice situaţie, fără pile pentru ochi frumoşi. Doar că nu demonstrează nimic altcuiva – doar sieși, că poate fi puternică şi indepenentă.

_mg_8271page_99_opt

2

E greu să găseşti o singură definiţie legată de ceea ce face Nadinn Ojog la nivel profesional. Antrenor personal la Aquaterra, model – şi are un portofoliu impresionant la acest capitol, videoblogger, pentru că trebuie să-şi împărtăşească experienţa tuturor doritorilor… Am menţiona şi competiţiile de fitness bikini, pentru că avem de a face cu o campioană la acest compartiment…

_mg_8235

3

Să nu vezi deosebirea între bodyfitness, bodybuilding, luate împreună, și fitness bikini, probă la care Nadinn a excelat, e cum n-ai face nicio diferenţă între contrabas şi vioară. În ce privește corpul, Nadinn preferă ca el să arate aşa încât să nu depăşească limitele feminității. Să fie puţin reliefat, tonifiat şi sănătos.

_mg_8194page_100_opt

4

Pentru o femeie ideală, e nevoie de un bărbat ideal. În versiunea lui Nadinn Ojog, evident, acesta trebuie să fie inteligent (cine are nevoie de un prost la casă?!), sincer (calitate pe care trebuie să o posede doar bărbaţii, se pare), înţelegător şi cu un bun simţ al umorului (în caz că ea vine târziu acasă şi nu este în stare să spună clar că a ieşit cu fetele). Acestea ar fi calităţile de bază pe care şi le doreşte fiecare femeie la bărbatul său. Plus la toate, pentru că e vorba de ea şi de felul ei de a fi, bărbatul trebuie să ducă un mod de viaţă sănătos şi să facă sport.

_mg_7297page_102_opt

5

În calitatea sa de antrenor personal la Aquaterra Wellness & SPA, Nadinn antrenează persoane motivate, care ştiu pentru ce au călcat pragul clubului – pentru a obține rezultatul scontat. Nu îi place pierderea de timp, nici să lenevească, preferă să ofere clienţilor atrenamente petrecute cu maximă eficienţă.

_mg_7171page_108_opt

6

Prietenia între un bărbat şi o femeie… E posibilă, ne spune fata. Mai mult decât atât, e chiar sigură că acest gen de prietenie există. Nu poate însă fi tot atât de sigură de faptul că mintea bărbatului nu e vizitată de gânduri despre ceva mai mult decât prietenie. Corect – de-ar şti Nadinn câte gânduri trec prin mintea bărbatului asistent în timpul unui asemenea photoshooting… Inclusiv la ceva mai mult… Şi, da, bărbatul trecut în friendzone poate purta cu cinste medalia de looser!

_mg_7365page_101_opt

7

Se sfiază fata – de asta în multe poze are privirea mereu în jos. În plus, la cum arată, ar fi păcat să nu se admire, privirea în jos îi este absolut justificată. Şi la ce ne-ar trebui să-i vedem ochii, dacă şi aşa avem ce să vedem?

_mg_7163page_105_opt

8

Lucrul cu publicul de faţă e un capitol aparte atât pentru echipa de lucru, cât, mai ales, pentru modelul pe cale să se dezgolească frumos. N-a fost o problemă pentru Nadinn să pozeze, pentru că e profesionistă în tot ce face, cum n-a fost nicio problemă nici pentru personalul de jos s-o admire, că aveai ce să admiri. Şi, până la urmă, na, uitaţi-vă!

_mg_7294page_103_opt

9

Poftim şi zâmbet! Dacă până acum pictorialul v-a părut realizat pe o notă tristă spre enigmatică. Nadinn este o persoană pozitivă, astfel că am fost obligaţi să publicăm cel puțin o poză în care ea zâmbeşte. Şi, pentru ca să fie tabloul complet, să nu vă opriţi privirea în zona ochilor şi să o coborâţi puţin, pentru că vă aşteaptă o pereche de… aţi înţeles, că sunteţi mari deja.

_mg_7363page_101_opt

Text: Marcel Toma

Foto: @aidonera

Loc: Club Royal Park; Aquaterra Wellness & SPA

Video: Anton Climov

Abonează-te la articolele

Vip Magazin