Cupluri celebre care s-au separat în acest an

Pe parcursul anului 2021 o mulțime de cupluri celebre s-au despărțit și se pare că nici 2022 nu este mai liniștit la acest capitol. Chiar din primele luni ale anului am fost socați de multe despărțiri neașteptate.

Shakira și Pique

Păreau un cuplu perfect și nimeni nu ar fi prezis despărțirea lor. După 12 ani de când erau împreună, Shakira a făcut anunțul oficial: Ea și Gerard Pique nu mai formează un cuplu.

La doar patru zile distanță după ce în presă a apărut zvonul conform căruia Pique și-a înșelat soția, cântăreața a anunțat oficial despărțirea de fotbalistul Barcelonei.

Cântăreața și fotbalistul au împreună doi copii, pe Milan (9 ani) și pe Sasha (6 ani).

Lisa Bonet și Jason Mamoa 

Erau un cuplu superb, care a demonstrat mulți ani la rând că diferența de vârstă de doar o cifră. După 16 ani de relaţie, 4 ani de căsnicie și o poveste de dragoste ca în filme, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. 

Jason Momoa şi Lisa Bonet au împreună doi copii, un fiu în vârstă de 13 ani şi o fiică în vârstă de 14 ani. Jason Momoa a declarat în 2017 într-un interviu că Lisa Bonet este dragostea vieţii lui şi că ar fi fost cucerit de ea încă de când avea 8 ani.

Chanel Iman și Sterling Shepard

Divorțul lui Chanel Iman de Sterling Shepard ține primele pagini ale ziarelor străine la început de 2022. Cei doi și-au luat adio însă încearcă să rămână în relații cât mai bune. Gurile rele spun că aceștia aveau probleme în căsnicie încă din 2020. Celebrul model și fostul ei soț au împreună doi copii.

În timp ce scriem aceste rânduri, publicațiile internaționale vuiesc. Se pare că celebrul model Emily Ratajkowski ar divorța de Sebastian Bear-McClard. Motivul? Infidelitatea lui. Totuși, atâta timp cât nu există un anunț oficial din partea celor doi, mai există o șansă.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin