De sărbători, ai mai multe motive de fericire alături de StarNet!

În perioada magică a sărbătorilor ai nenumărate motive de fericire alături de StarNet, pentru că te alegi cu soluții inovative de informare, divertisment și servicii de ultimă generație doar în format full HD și doar la cele mai avantajoase tarife. Iar pentru a te simți acasă la Moș Crăciun, am pregătit pentru tine atmosferă de sărbătoare și pachete promoționale sub brazii din toate oficiile StarNet.

Și pentru că Crăciunul este momentul perfect pentru a împărți fericire, la StarNet ai parte de abonamente Triple Play, care, pe lângă full servicii, îți oferă un Televizor inclus în orice pachet, pentru o plată lunară începând cu 230 lei. Alege acum un abonament cu 3 servicii și experimentează divertismentul nelimitat, bucură-te de cea mai variată grilă TV și de meniul cu interfață intuitivă, direct la tine acasă pe noul televizor cu o diagonală la alegere: de 24”(61 cm), 32”(82 cm) sau 40”(101 cm). Oferta Triple Play vine și cu o reducere de 600 lei la orice abonament, în care descoperi noi experiențe, pentru că ai Internet de cele mai mari viteze – 100 Mbps, comunici fără limite – 1200 minute în rețea+60 de minute naționale fixe, explorezi televiziunea interactivă, te bucuri de echipament TV și Wi-Fi inclus, toate conectate gratuit. Și ca să fii sigur că vei alege cadoul perfect, ai la dispoziție o varietate de pachete sortate de servicii în portofoliul StarNet.

Cadourile sunt pe placul oricui, mai ales de sărbători, așa că vino în orice oficiu StarNet și alege-ți cadoul perfect pentru tine și cei dragi!

Mai multe detalii despre cea mai bună ofertă a iernii le găsești aici.

StarNet – Împreună schimbăm viitorul!

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin