Dezgolite frumos! 7 clipe ale primăverii cu Victoria Rabaca

Am eliminat 10 şi au rămas 7, că doar nu lecturăm romanul lui Iulian Semionov, şi nici Victoria nu seamănă cu actorul Vyacheslav Tikhonov, care a jucat rolul lui Max Otto von Stierlitz în serialul cu acelaşi nume. Şi nici spionaj nu face… Dacă ar fi făcut, i-am fi zis Mata Hari. Dar nu face. Şi bine face că nu face, că ar fi păcat s-o pierdem…

Iar tot ceea ce face e bine şi frumos, cu destul sex-appeal, că e vorba de modelling, domeniu în care deja s-a afirmat, că ar fi vorba de proiectele de afaceri pe care le are în plan, dar despre care va vorbi atunci când le va realiza – are studii în economie şi e păcat să nu le folosească.

Iar dacă tot e primăvară, am considerat de cuviinţă să mai aruncăm din vestimentaţie şi să permitem pielii să răsufle şi să transpire. Pielea Victoriei să răsufle proaspăt, iar pielea cititorului să transpire de la opera în 7 volume expusă spre vizionare, în care avem ocazia să-i cunoaştem atât exteriorul, cât şi interiorul. Adică, echilibrul.

 

1

Peste ani şi ani, vorbind despre mine, aş vrea să se spună despre mine şi despre faptele mele, să se facă referinţă la Victoria Rabaca, nu să fiu comparată cu alte personalităţi.

victoria-vonlupu-92

Prefer să mă deosebesc
de ceilalţi şi să-mi văd de propria istorie. Dar îmi place să cunosc poveştile de succes ale oamenilor care au obţinut ceva în viaţă, iar asta, într-un mod oarecare, mă motivează să nu stau pe loc. Nu mă bazez pe ele, dar culeg unele idei de acolo; uneori urmăresc persoane de succes ale căror domenii, viziuni sau idei coincid cu ale mele.

3


Fericirea nu se cumpără şi nu costă.
Trebuie să fim puternici şi toleranţi pentru a-i putea ierta pe cei din jur, dar şi pe noi înşine, atunci când facem greşeli, să putem vedea lucrurile bune și frumoase în orice situaţie, cu multă perseverenţă, iar momentele mai puţin plăcute să le luăm ca pe nişte lecţii. Nu în ultimul rând, să fim multumiţi pentru tot ce avem. Astfel construim fericirea.victoria-vonlupu-11

4

„Frumuseţea vine din interior şi se vede la exterior” este expresia auzită cam peste tot. Sunt absolut de acord cu acest principiu, deoarece am avut ocazia să întâlnesc oameni frumoşi la suflet, care te încarcă cu energie pozitivă, ceea ce m-a făcut să realizez că interiorul contează.
victoria-vonlupu-10

5

Totuşi, nu e bine să pui prea mult accent pe frumuseţea interioară şi s-o neglijezi pe cea exterioară. Sau viceversa. Numai echilibrul celor două tipuri de frumuseţe înseamnă desăvârşirea.

6

În viaţă, trebuie să pui preţ pe anumite lucruri, principii, valori, oricât de banal ar suna asta. Pe oameni, de ce nu?… Eu pun preţ pe sinceritate, devotament şi multă muncă. Respectiv, apreciez oamenii sinceri, devotaţi şi muncitori.

victoria-vonlupu-8

7

Înşelăciunea şi violenţa sunt lucrurile peste care nu aş trece niciodată. Cât despre o relaţie, prefer să fiu sinceră cu bărbatul meu. De asemenea, în afară de dragoste, trebuie să existe încredere şi prietenie.

Text: Marcel Toma

Foto: Artur von Lupu

Make up: Liubov Ojog

Hair style: Tatiana Obada

(Creative Academy „Jeanne d’Arc” Liubov Ojog)

3528546

 

 

Loc: Radisson Blu (Leogrand Hotel Chişinău)

Str. Mitropolit Varlaam 77

3527423

 

Lenjerie: RAVETTI
3527445

 

Video: Anton Klimov (FKZ Production)

Abonează-te la articolele

Vip Magazin