Doina Chiorescu & Radu Albot despre viața de părinți.

Se spune că anii bisecți sunt cu adevărat speciali. Și toată omenirea pare să se fi convins de acest lucru în ultimele 12 luni. Pe lângă faptul că multe planuri ne-au fost date peste cap din cauza pandemiei, totuși pentru mulți 2020 rămâne a fi cel mai frumos cadou. Și asta pentru că anume în acest an au devenit părinți. Cum au aflat despre marea noutate, ce prenume au ales pentru bebelușii lor, cu cine seamănă aceștia, dar și ce mesaje le-ar transmite copiilor lor în ziua când vor deveni maturi cu acte în regulă, veți afla de la eroii acestui proiect. Cine sunt ei, rămâne să-i descoperiți în câteva clipe. Dar, atenție! Urmează imagini care vor stârni multe amintiri și emoții. Sunteți gata?!

Adeline

19.04.2020
3.370 kg
52 cm

Eram la un Turneu în Montreal, Canada, când am aflat că sunt însărcinată. Mereu mi-am imaginat acest moment, că voi pregăti o mică surpriză pentru a-l anunța pe Radu că vom deveni părinți, dar am fost atât de copleșită de emoții că nu am rezistat mult timp fără ca să nu îi spun marea noutate. Îndată ce a intrat în camera de hotel, după antrenamentul pe care îl avuse, i-am arătat testul de sarcină. Radu a rămas uimit. A fost atât de bucuros că imediat am început să ne facem planuri și să ne gândim că ziua în care ne va spune cineva „Mama” și „Tata” e tot mai aproape. Nu ne venea a crede că în curând vom avea un bebeluș alături de noi.

Odată cu apariția ei, viața noastră a devenit mult mai colorată, mai plină de zâmbete și cu mult sens. E adevărat, nopțile au ajuns mai scurte, dar în același timp mult mai frumoase. Călătoriile s-au mai rărit, în schimb plimbările în parc s-au îndesit. Ne trezim în fiecare zi și ne întrebam oare cu ce ne va surprinde azi? Tot timpul liber îl acordăm ei. Chiar dacă am vrea să facem ceva ce nu am mai făcut de mult nu ne mai reușește pentru că… vrem să stăm cu ea. Acum, totul se împarte între două lumi. Pe primul plan e Adeline. Pe celălalt sunt restul.

Apropo, Adeline e un prenume de origine franceză, semnificația căruia este nobil. Și da, l-am ales în prima zi de viață a Adelinei. Totuși, micuța noastră seamănă mult cu tati, are aceleași trăsături ale feței și aceiași ochișori.
E la fel de activă și mereu în mișcare. Și e atât de minunată, mai ales atunci când se joacă cu ciorăpeii ei, cum îi scoate de îndată cum o încălțăm și îi duce la guriță. E, pur și simplu, adorabilă!

Vom încerca să îi arătăm în fiecare zi ce înseamnă iubirea și afecțiunea. Am vrea să creștem un copil bun la suflet, mereu gata să-i ajute pe cei din jur.

Draga noastră, de când ai apărut pe lume ne-ai făcut cei mai fericiți. Suntem conștienți că ești deja mare, însă vrem să știi că mereu poți conta pe noi, suntem și vom fi mereu cei mai buni rieteni ai tăi., îți vom fi alături întotdeauna și te vom ghida ca să îți atingi toate obiectivele pe care ți le setezi. Îți dorim să nu pui niciodată la îndoială propriile forțe și să mergi cu încredere spre fericirea ta.

Te iubim mult și te rugăm: Nu te grăbi să crești!

Cu drag, Mama, Tata!

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin