Echipa Vip Magazin – 18 ani la înălțime!

Atâtea am învâţat în acești ani! Unii de la alţii. Pentru că așa e legea timpului – unii vin, alţii se duc, creștem, ne schimbăm și învăţăm să fim perfecţi. Sau ceva de genul…

Am învăţat cum e succesul și greșeala. Cum este recunoștinţa și nesimţirea. Cât de tare dor pietrele aruncate în capul nefericitului. Și cum e să rămâi cel mai bun, 18 ani la rând.

Am observat cum se schimbă timpurile, trendurile și, din păcate, oamenii…

Am urmărit cu emoţie și încântare evoluţia revistelor color și, la fel, urmărim acum evoluţia digitalului. Și ne adaptăm. Echipa noastră e mereu conectată la pretenţiile timpului. Iar oamenii din echipă sunt aceeași și totuși alţii. Voi nu observaţi asta mereu. Nici nu trebuie. Noi vrem să vedeţi cum se dezvoltă produsul pe care îl facem.

Astăzi însă vrem să ne cunoașteţi. Noi suntem cei care ne gândim în fiecare zi ce am putea face mai bun și mai diferit când avem tocmai… 18. So high!

Zina Bivol, Redactor coordonator

„Când vei avea 18 ani, atunci ai să decizi”. Am crescut cu această replică și m-a responsabilizat, știind că trebuie să muncesc mai mult și să-mi educ independența, cultivată cu mult bun simț încă de acasă. VIP magazin – tu ai avut puterea să crești până la această vârstă cu convingerea că poți schimba viziuni, poți lărgi orizonturile celor care vor să-și depășească limitele și ai reușit. Acum rămâne să vă țineți de mână și să mergeți împreună. Ce e scris pe hârtie, timpul păstrează și revine din când în când ca să mai citească! Faptul că fac parte din redacția VIP magazin îmi permite să decid și să visez, deja am trecut de #18.

Alina Godzin, manager de proiect

VIP magazin are 18 ani și într-o era a digitalizării e încă AICI! Pentru mine este amintirea minunată a Moldovei plină de oameni valoroși, care își spun poveștile în paginile revistei.

Este etalonul la care au încercat să ajunga multe publicatii din țara, dar…vorba ceea – „Originalul e doar unul!”

La mulți ani frumoși, VIP magazin!

Citește câteva gânduri frumoase ale membrilor echipei Vip Magazin

Eugenia Ion, redactor

Mi-aș dori ca mama mea să nu vadă aceste rânduri. Nu de alta, dar ar afla că în adolescenţă mă uitam la „Sex and the City” pe ascuns. Bine, nu înţelegeam eu mare lucru atunci, dar mi-a rămas în suflet Carrie. Un personaj cu care visam să mă indentific – o jurnalistă care scria într-o revistă tipărită și alerga în pantofi de brand pe străzile din New York.

Anii au trecut și visul adolescenţei a devenit realitate. De câteva luni sunt la VIP magazin, cine ar fi crezut?

Pantofi de brand nu am și alerg (până când) pe străzile din Chișinău, dar o să cresc o dată cu revista. 18 e abia începutul.

La mulţi ani, VIP magazin! Mulţumesc.

Iuliana Mămăligă (redactor 2004-2021)

VIP magazin a însemnat dorința dorințelor în cariera mea. Încă din anul 2004 (anul lansării), le-am spus părinților că voi lucra aici. Au fost șapte ani fabuloși, plini de experiențe unice, am ajuns cine sunt azi inclusiv prin munca de la revistă.

Și azi colaborez cu revista, dar deja sub un alt format. La mulți ani, VIP magazin!

Evghenii Viușkov, designer

Vip Magazin este pentru mine ceva nou, necunoscut și în același timp e o poveste despre oameni care au ce spune. Misiunea mea este să adun textele, pozele și sensurile în așa fel încât acestea să formeze un tot întreg. Trebuie să recunosc că e un proces foarte responsabil, dar și foarte interesant.

Daniela Caraiman, Art Director (2013-2016)

Ce a însemnat experiența la VIP magazin….

Am încercat marea cu degetul chiar în primul an de facultate, când m-am angajat ca reporter aici. Aveam 19 de ani. Îmi amintesc că anii aceia au fost anii descoperirilor pentru mine, până atunci nu produceam nimic altceva în afară de reportaje radio pentru adolescenți. Nu mă consideram ziarist. Și, cu siguranță, nici nu eram. În schimb, eram pasionată de această „mică uzină”. VIP magazin aduna talente, inventa din mers formate și transforma prin proiecte de succes oamenii în zei. Era o explozie! A fost un imens privilegiu să mă formez timp de trei ani chiar în preajma acestor oameni. Practic, și astăzi această poveste profesională continuă să-mi influențeze cursul vieţii chiar și la o distanță de 2000 km, fiind una dintre cele mai recunoscute și valoroase experiențe profesionale când mă prezint la un interviu de angajare, dar și o întâmplare fericită de viață.

Corina-Maria Dreaglă, Coordonator de proiect & ediție VIP magazin & RED by Rodica Ciorănică

Despre VIP Magazin știam cu mult timp înainte să aflu voi ajunge aici, iar textele semnate de Rodica, le recunoșteam cu mult timp înainte să fim colege de birou. Și totuși… a fost un parcurs frumos!

Ce făceam eu acum 18 ani?! Evident, plecam în clasa I! La 18 ani de VIP magazin, sunt unul dintre jurnaliștii din redacție. Și sunt mândră să fac parte dintr-o echipă cu experiență! Tot ce se păstrează în timp e frumos, dar sigur, nu e ușor… Aproape două decenii de succes vorbesc despre perseverență, dedicare, alegeri și multă, multă muncă. Trebuie să poți să scrii istorie. Și reușesc doar cei mai puternici. VIP magazin este un exemplu!

La mulți, mulți ani, la fel de memorabili!

Gabriela Tomag, social media manager și coordonatoare de proiecte

Echipa e despre oameni. Vechi și noi. Iar VIP magazin e despre un brand care ”suferă” deseori schimbări si de ce nu – e subiect de bârfe. Știți de ce? Stabilitatea elitistă! Dacă vi se pare simplu să mențineți un brand la același nivel timp de 18 ani, atunci, cred că nu cunoașteți povestea Rodicăi Ciorănică! VIP nu e despre pafos, glamur și alte adjective din astea pompoase. Aici nu e doar despre evenimente și oameni de valoare, e mult mai profund. Emoții, stres, oboseală și muncă. Multă muncă care conturează atât de frumos acest produs! Love echipa VIP magazin!

Inna Șerstneva, designer, machetator

Am ajuns la Vip Magazin dintr-o întâmplare. Până atunci mă ocupam cu totul altceva. Sunt o fire creativă și simt că aici este locul unde îmi pot desfășura toate ideile care îmi zboară prin imaginație.

La 18 ani viața abia începe, e primul pas spre maturitate și fie ca aceasta să aducă doar lucruri frumoase pentru revista noastră. Abia aștept să lucrez la noi proiecte inedite!

Corneliu Comendant, designer machetator

Încă de la primele numere Vip Magazin am
considerat această revistă drept etalon.
Mai târziu, student fiind la jurnalism,
aveam un vis ascuns să machetez și eu Vip-ul…
Ca să vezi, visul s-a împlinit!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin