#familygoals by VIP Magazin | Familia Darie

Vă aduceți aminte cum ați sărbătorit vârsta de 17 ani? Cred că veți spune că a fost alături de familie sau prieteni. Nici revista noastră nu face excepție. La cei 17 ani ai noștri am decis să petrecem așa cum știm noi mai bine – în stil mare și cu oamenii dragi nouă, cei care au fost eroii proiectelor VIP magazin pe acest fabulos parcurs. Le-am strâns. Sunt 17 la număr. Ca și cei 17 ani ai VIP magazin – frumoși, de succes, cu lecții de viață și experiențe. În timpuri însemnate de hashtaguri, conceptul de familie încă mai păstrează acea sfințenie, dragoste și putere ce o găsești doar acolo. Cum au fost ultimii 17 ani pentru eroii noștri, cum a fost colaborarea cu noi și ce viitor ne prevestesc, povestim în paginile acestui proiect.

Coordonare: Gabriela Tomag
Foto: Natalia Mitereva
Text: Iuliana Mămăligă

Familia Darie

TUDOR, 38 ani
NADIA, 32 ani
IONUȚ, 9 ani
MATEI, 6 ani

Oamenii, prin tot ce sunt și reprezintă, fac această revistă, acest brand să fie recunoscut de oricine în țara noastră.

Nadia: E incredibil și pentru mine cum trece timpul. În 2004 cochetam cu radioul, după un curs de radiojurnalism, pe care l-am făcut în vara lui 2003 și, în timpul căruia l-am văzut pentru prima dată și pe Tudor. Atunci a încolțit pasiunea pentru acest domeniu, care și peste ani, transformată și luând diverse forme în cariera mea, nu m-a părăsit. Nici anii în care am făcut două licențe concomitent, în cu totul alte domenii, nici două experiențe de maternitate nu m-au oprit… Au fost anii în care m-am transformat în toate sensurile: profesional, familial, emoțional și desigur ca om. Savurăm rezultatele, desigur: în primul rând familia noastră frumoasă, copiii care cresc repede, proiectele pe care le dezvoltăm și primele fire cărunte pe care le adunăm ambii – de înțelepciune și experiență, sper.

Tudor: Acești ani au marcat evoluția mea în afaceri. Am adunat experiențe frumoase, lecții nemaipomenite, peste 10 branduri crescute de la zero sau în care m-am implicat cu investiții și, desigur, mii de oameni cu care am interacționat și care și-au lăsat amprenta pentru personalitatea mea. Cea mai profitabilă „afacere” rămâne a fi investiția în familie. În acești ani am cunoscut-o pe Nadia, mi-am întemeiat familia și au venit Ionuț și Matei în viața noastră. Nu mai sunt doar antreprenor. Prin ei am dobândit cele mai frumoase titulaturi din viața mea, cea de soț și tată, dar și enorma responsabilitate de mentor pentru copiii mei care va dura încă mult de acum înainte.

Tudor: Pentru mine VIP Magazin se asociază cu calitate și validare. Atunci când apari în VIP Magazin e o confirmare a unui nivel, pe care l-ai atins. Vă mulțumesc că mi-ați fost alături în momente importante din viața mea: apariția alături de colegii mei Dumitru Ciorici, frații Sergiu și Vasile Galușca în „TOP Manageri”, alături de soția mea, când am marcat căsătoria noastră, susținerea pe care am simțit-o pentru Fagura.com la început de cale și, desigur, titlul de Omul Anului la categoria FinTech. În spatele fiecărei afaceri este multă dăruire și efort. Și e important când este cineva neutru, cum este revista VIP Magazin, care vede, apreciază și încurajează. Pentru mine a însemnat încredere și mai multă responsabilitate pentru creșterea afacerilor și îmbunătățirea serviciilor pentru clienți.

Nadia: Oamenii, prin tot ce sunt și reprezintă, fac această revistă, acest brand să fie recunoscut de oricine în țara noastră. Apreciez creativitatea echipei și frumusețea prin care au tratat subiectele de-a lungul numerelor revistei, apreciez calitatea materialelor, dar și frumusețea, modernitatea publicației, care a crescut în timp.

Nadia și Tudor Darie: VIP Magazin, dragă echipă VIP Magazin, vă dorim inspirație multă și oameni frumoși care să vă coloreze și să dea esență fiecărei pagini, cel puțin încă 71 de ani de acum încolo!

Cu drag, Familia Darie

Proiect susținut de:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin