#familygoals by VIP Magazin | Familia Guștiuc

Vă aduceți aminte cum ați sărbătorit vârsta de 17 ani? Cred că veți spune că a fost alături de familie sau prieteni. Nici revista noastră nu face excepție. La cei 17 ani ai noștri am decis să petrecem așa cum știm noi mai bine – în stil mare și cu oamenii dragi nouă, cei care au fost eroii proiectelor VIP magazin pe acest fabulos parcurs. Le-am strâns. Sunt 17 la număr. Ca și cei 17 ani ai VIP magazin – frumoși, de succes, cu lecții de viață și experiențe. În timpuri însemnate de hashtaguri, conceptul de familie încă mai păstrează acea sfințenie, dragoste și putere ce o găsești doar acolo. Cum au fost ultimii 17 ani pentru eroii noștri, cum a fost colaborarea cu noi și ce viitor ne prevestesc, povestim în paginile acestui proiect.

Coordonare: Gabriela Tomag
Foto: Natalia Mitereva
Text: Iuliana Mămăligă

Familia Guștiuc

ION, 38 ani
ALINA, 28 ani
AMELIA, 4 ani
ȘTEFAN, 2 ani

Ultimii 17 ani au fost încărcați cu multe evenimente, cu schimbări și răsturnări de situații, surprize frumoase și doi copii absolut superbi.

Ultimii 17 ani au fost încărcați cu multe evenimente, cu schimbări și răsturnări de situații, surprize frumoase și doi copii absolut superbi. Suntem aventurați ambii în afaceri, ritmul vieții noastre este unul al inovațiilor și în serviciul cetățenilor, în primul rând. Au fost frumoși. Sperăm și restul anilor ce vor urma să fie palpitanți.

Cu revista VIP magazin suntem în relații frumoase, acest proiect fiind o premieră pentru familia noastră. Să ne fie de bun augur!

Vă dorim inspirație și mulți oameni de valoare în paginile revistei. Să fiți sănătoși și plini de idei ce vor cuceri inima fiecărui cititor!

Cu drag, Familia Guștiuc

Proiect susținut de:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin