#familygoals by VIP Magazin | Familia Pilchin

Vă aduceți aminte cum ați sărbătorit vârsta de 17 ani? Cred că veți spune că a fost alături de familie sau prieteni. Nici revista noastră nu face excepție. La cei 17 ani ai noștri am decis să petrecem așa cum știm noi mai bine – în stil mare și cu oamenii dragi nouă, cei care au fost eroii proiectelor VIP magazin pe acest fabulos parcurs. Le-am strâns. Sunt 17 la număr. Ca și cei 17 ani ai VIP magazin – frumoși, de succes, cu lecții de viață și experiențe. În timpuri însemnate de hashtaguri, conceptul de familie încă mai păstrează acea sfințenie, dragoste și putere ce o găsești doar acolo. Cum au fost ultimii 17 ani pentru eroii noștri, cum a fost colaborarea cu noi și ce viitor ne prevestesc, povestim în paginile acestui proiect.

Coordonare: Gabriela Tomag
Foto: Natalia Mitereva
Text: Iuliana Mămăligă

Familia Pilchin

IVAN, 38 ani
MARIA, 39 ani
MIHAIL, 11 ani

Viața noastră e plină de cărți, de oameni inediți și de evenimente de calitate. Și asta ne face fericiți!

Avem 16 ani de când suntem împreună. Ultimii 11 ani a făcut și Mihu parte din echipă. Un răstimp frumos, cu întâmplări care ne-au umplut existența și ființa. A fost vremea devenirii noastre ca scriitori, ca prezențe publice. Mihai a crescut și el, astăzi e deja un copil interesant și interesat de lume. Între timp am scris cărți, manuale, am făcut traduceri, am primit premii, am călătorit. Am trăit! Viața noastră e plină de cărți, de oameni inediți și de evenimente de calitate. Și asta ne face fericiți!

„Nu știu cine și cum mă nominaliza în ultimii vreo 5 ani la Omul anului, categoria Literatură. Mă bucura acest fapt. Eram conștientă că e un sondaj de popularitate, că nu e un top de intrare în istoria literaturii. Dar anume aceasta îmi plăcea. Era un exercițiu de democrație, a unui vot organic venit dinspre masele largi populare. Și eu îl acceptam, așa cum accept epoca în care trăim. Mihai mă tot întreba dacă sunt populară… Ivan mă tot vota și asta conta pentru mine… De altfel, în 2017 am și fost prima în topul celor mai buni tineri scriitori din Moldova. Un top realizat pentru VIP magazin de un juriu format din critici literari și scriitori afirmați”.

Dragă echipă a revistei VIP magazin, fie ca acești 17 ani de activitate să Vă bucure, să Vă împlinească și să Vă inspire! Sunteți eficienți, novativi și creativi! Fie ca, la anul, majoratul să Vă găsească mulțumiți de realizări și cu noi idei de proiecte și concepte editoriale! La mulți ani! La multe ediții și tiraje!

Cu drag, Familia Pilchin

Proiect susținut de:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin