#familygoals by VIP Magazin | Familia Smîntînă

Vă aduceți aminte cum ați sărbătorit vârsta de 17 ani? Cred că veți spune că a fost alături de familie sau prieteni. Nici revista noastră nu face excepție. La cei 17 ani ai noștri am decis să petrecem așa cum știm noi mai bine – în stil mare și cu oamenii dragi nouă, cei care au fost eroii proiectelor VIP magazin pe acest fabulos parcurs. Le-am strâns. Sunt 17 la număr. Ca și cei 17 ani ai VIP magazin – frumoși, de succes, cu lecții de viață și experiențe. În timpuri însemnate de hashtaguri, conceptul de familie încă mai păstrează acea sfințenie, dragoste și putere ce o găsești doar acolo. Cum au fost ultimii 17 ani pentru eroii noștri, cum a fost colaborarea cu noi și ce viitor ne prevestesc, povestim în paginile acestui proiect.

Coordonare: Gabriela Tomag
Foto: Natalia Mitereva
Text: Iuliana Mămăligă

Familia Smîntînă

ALEXANDRU, 60 ani
VALENTINA, 60 ani
ALEXANDRU JR., 38 ani
ANA, 31 ani
ALEXANDRA, 60 ani
ANDREI, 1 an

Viața este plină de surprize ce apar și dispar în cele mai nepotrivite momente. Cele mai frumoase rezultate sunt familia, echipa și realizările în timpul activității.

Viața este plină de surprize ce apar și dispar în cele mai nepotrivite momente. Cred că sunt un mare norocos pentru că pe parcursul activității am întâlnit oameni, prieteni, colegi datorită și împreună cu care am reușit. Cele mai frumoase rezultate sunt familia, echipa și realizările în timpul activității. În orice cale pe care nu am alege-o noi, există și riscuri, inclusiv atunci, la început dar și în plină activitate. Am fost gata să le înfruntăm pentru că mereu am simțit căldura oamenilor buni.

Colaborarea cu VIP magazin la fel are rădăcini cu roade reciproc avantajoase. Spun asta pentru că îi cunosc de la prima ediție, o echipă tânără plină de entuziasm și energie care dorea să descopere destine, provocări, oameni de succes aici în Moldova.

Vreau să mulțumesc pentru colaborare echipei VIP magazin în persoana Rodicăi Ciorănică! Felicitări revistei cu această ocazie. Vă dorim sănătate, împliniri frumoase și o viață fără pandemie!

Cu drag, Familia Smîntînă

Proiect susținut de:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin