Feyruz Isayev, la cârma “Lukoil-Moldova” de două decenii

De aproape două decenii, Feyruz Isayev se află la conducerea “LUKOIL-Moldova”. Datorită calităţilor sale impresionante de conducător, el face ca ani la rând compania să se menţină pe poziţii de top pe piaţa produselor petroliere şi a gazelor lichefiate din Republica Moldova. Vorbind cantitativ,”LUKOIL-Moldova” are peste o sută de staţii PECO, trei baze de păstrare a produselor petroliere şi un terminal pentru gaze.

“În domeniul nostru nu este loc de laudă, de regulă – noi ne vedem de treabă. Despre rezultate, poftim: timp de peste 20 de ani reuşim să menţinem cota noastră pe piaţă, de aproape 25 la sută, la un nivel constant – suntem printre primii la indici.”

Cifra de afaceri a companiei a fost, în 2019, de 5,5 miliarde de lei, fără TVA, iar suma impozitelor plătite a fost de 1,6 miliarde de lei. Feyruz Isayev a fost desemnat Omul Anului 2019, la categoria “Business”. Interviul integral în care acesta vorbeşte despre cariera sa, dar şi reuşitele companiei pe care o conduce, îl găsiţi în revistă.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin