Fondul de ten care se potrivește fiecărei femei

 Orice femeie modernă își dorește să arate perfect și natural, dar fără să depună mari eforturi sau să piardă prea mult timp. Așteptările ei de la un fond de ten sunt destul de simple: „Vreau să fie rezistent, ușor de aplicat și să păstreze aspectul natural al tenului întreaga zi.” Un asemenea fond de ten există: TimeWise 3D™ de la Mary Kay®. Formula acestuia este soluția excelentă pentru cele mai importante probleme în crearea look-ului zilnic.

Soluția nr.1 Tehnologia exclusivă IntelliMatch™

 Datorită noii tehnologii de adaptare a nuanțelor, fondul de ten TimeWise 3D™ se adaptează ușor tonului pielii. În rezultat, veți arăta natural și ireproșabil.

Soluția nr. 2 Complexul exclusiv Age Minimize 3D™

 Componentele sale magice sunt resveratrolul încapsulat, vitamina B3 și peptida anti-îmbătrânire. Toți acești antioxidanți apără tenul de acțiunile radicalilor liberi, încetinesc procesul de îmbătrânire și păstrează aspectul tânăr al pielii. În acest fel, fața este protejată timp de 12 ore.

Soluția nr. 3 Mat rezistent sau lux luminos

Fondul de ten cu acoperire mată conține microgranule speciale care acționează ca un burete și absorb excesul de sebum, având efect anti-luciu. Fondul de ten iluminator include particule reflectorizante și ulei de jojoba, care iluminează pielea din interior și o hidratează.

Soluție-bonus – noua pensulă universală ovală pentru aplicarea fondului de ten

 Firele dense și moi aplică fondul de ten pe față cu pierderi minime. Pensula este ideală pentru conturare cu produse lichide.

 

Alegeți nuanța fondului de ten TimeWise 3D™ care vi se potrivește cu ajutorul Consultantului dumneavoastră de frumusețe Mary Kay.

Dacă nu aveți deocamdată propriul Consultant, vă ajutăm să-l găsiți!

Sunați la Centrul nostru de deservire : 022-259-800 sau scrieți-ne pe rețelele de socializare:  facebook.com/mkmoldova.

 

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin