Ginia – Omul Anului 2021

Fişier

DATA ȘI LOCUL NAȘTERII: 14.03.2002, S. PERESECINA, ORHEI

STUDII: GIMNAZIUL „A. DONICI” DIN S. PERESECINA, LICEUL ACADEMIEI DE ȘTIINȚE „ARISTOTEL”, ȘCOALA DE MUZICĂ „ALEXEI STÎRCEA” , MOMENTAN ASEM, SPECIALITATEA CONTABILITATE.

DISTINCȚII: 405 MII DE VIZUALIZĂRI

COORDONARE: ZINA BIVOL

FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

Artista cu visuri mari

Se descrie ca fiind o fire artistică și zâmbitoare, cu părul creț, exact ca o păpădie. Este o visătoare îndrăzneață și muncitoare, iar părinții o „acuză” și de un caracter mai rebel. Tânăra interpretă Virginia Rusu și-a luat numele de scenă Ginia și a pornit să cucerească lumea. În 2021 a lansat mai multe melodii, iar, alături de Spoială Brothers, are încrederea că va cuceri orice scenă.

Pentru mine, proiectul GINIA reprezintă o investiție de timp, energie și creație, cu care mă mândresc acum foarte mult. Au fost multe încercări, însă firea mea energică și entuziastă a trecut ușor și le-a transformat în experiențe de valoare.

Dincolo de scenă sunt exact la fel, sunt tot eu, doar că mega fericită, deoarece publicul mă încarcă cu o energie puternică. GINIA, cea pe care o știu prietenii de zi cu zi, mai are uneori zile în care sunt mai melancolică și liniștită.

Atu-ul meu este energia pozitivă pe care o eman. Când sunt fericită, radiez. Mi s-a spus că fericirea mea ar fi molipsioare, de aceea sunt mai mereu înconjurată de oameni frumoși. Iubesc să fiu sinceră în tot ce fac, scriu sau vorbesc. Deseori mi se spune că sunt amuzantă sau că aș avea un zâmbet frumos, iar asta mă bucură.

Simt că am o voce interioară care mă ghidează și mă ajută să înțeleg ce este bine și ce nu, știu să-mi ascult vocea inimii. Dacă simt că îmi place ce scriu, atunci continui, dacă nu, iau o pauză până inspirația mă caută din nou. La fel și imaginea cu care apar în public reprezintă ceea ce simt. Nu aș adopta un stil vulgar sau mega sexy dacă m-aș simți inconfortabil. Trăiesc așa cum simt, iar atunci când sunt fericită, iau cele mai bune decizii.

Anul 2021 a fost unul dificil, dar cu rezultate pe măsură. Tot ce mi-am pus în plan am dus până la capăt, astfel am finalizat cu brio liceul, școala de muzică, școala auto și m-am dedicat proiectului GINIA, reușind astfel să lansez în perioada bacalaureatului melodia GINIA – „Dans Lunatic”, care are aproximativ 100 de mii de vizualizări. A fost foarte greu psihologic, dar toată munca m-a făcut să mă simt nespus de fericită când am susțint examenele. De fiecare dată când îmi aud piesele la radio sau se apropie un urmăritor pe stradă și îmi mulțumește pentru muzica pe care o fac, înțeleg că a meritat tot efortul.

Fiecare apariție scenică reprezintă un moment mirific pentru mine. Îmi place să cânt pe scenele mari și să simt conexiunea dintre artist și public. Am avut recent un concert împreună cu Mark Stam și pentru prima data am cântat în duet melodia Mark Stam feat AMI – „Ca să fii fericit”. A fost un moment foarte emoționant. Efectiv am simțit că pot să zbor! Anume în astfel de circumstanțe simt că trăiesc…

Colaborarea cu Spoială Brothers este o etapă importantă din viața mea. Împreună am dezvoltat proiectul GINIA și urmează încă planuri mari. Spoială Brothers sunt cei care au crezut de la început în potențialul meu, astfel am pornit împreună pe această cale și avem rezultate frumoase.

Presupun că sinceritatea care stă în spatele pieselor mele fac publicul să mă îndrăgească și ca piesele mele să devină hituri. Scriu și cânt ceea ce trăiesc, iar oamenii simt asta. Când compun, îmi las inima să vorbească, iar uneori melodiile mele dezvăluie secrete atât de adânci, încât cumva mă simt chiar intimidată. Însă știu că nu e în zadar, știu că oamenii se regăsesc și rezonează cu muzica mea.

Pe lângă muzică, citesc și studiez singură psihologia, iar la ASEM învăț contabilitatea. De asemenea, fac content pentru social-media, meditez și mă bucur de momente, cum ar fi o cină în oraș, o plimbare în parc. Îmi place să găsesc frumusețea în lucruri mici și să mă bucur ca un copil de tot ce mă înconjoară. Uneori mi se pare că întreg universul complotează pentru a mă face fericită.

Vreau să îmi fac o carieră în muzică și să ajut oamenii din jurul meu să se bucure de viață prin muzica pe care o fac. Apreciez mult artiștii veritabili care, prin creația lor, te ajută să treci peste momentele grele, te fac mai puternică și îți amplifică de sute de ori momentele frumoase. În plan profesional, am planuri mari la care lucrez încetișor alături de echipa Spoială Brothers, de aceea vă îndemn să fiți cu ochii pe noi pentru surprizele care urmează.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin