Hydradermie Jeunesse Guinot, soluția unui efect spectaculos de întinerire a pielii

Hydradermie Jeunesse Guinot reprezintă un tratament adaptat fiecărui tip de ten, care îi garantează un aspect mai tânăr şi mai luminos chiar de la prima şedinţă.

Cunoscut drept tratamentul vedetă al produselor profesionale GUINOT – expertul procedurilor de înfrumuseţare unice din lume, Hydradermie Jeunesse garantează obţinerea unor rezultate incredibile prin recrearea energiei celulare.

Tratamentul este disponibil în opt versiuni în funcţie de obiectivele de înfrumuseţare şi de tipul pielii: hidratare, purificare, antirid, antirid Age Logic, hrănire, strălucire, calmare, protecţie solară (pregătirea / repararea pielii). După încheierea curei, tenul capătă un aspect mai luminos şi neted. Tratamentul exlusiv Guinot este unica inovaţie la nivel mondial care permite pătrunderea rapidă şi profundă a componentelor active ale tratamentului de ionizare.

_dsc5883_optProcedura poate concura uşor cu medicina estetică, datorită tehnologiei de ultimă generaţie încorporate. Modul de deplasare al rolelor metalice ionizează delicat în piele ingredienţii activi pe bază de plante, redând propria frumuseţe a pielii.

Tratamentul constă în DUBLĂ IONIZARE, adică ingredientele active de polaritate pozitivă şi negativă pătrund rapid în epidermă pentru a o hidrata, şi în OXIGENARE, care, la rândul său, redă strălucire pielii, favorizând oxigenarea celulelor şi microcirculaţia.

_dsc5910_optDinamizarea ionizată

Metoda GUINOT transmite energie celulelor cutanate şi difuzează rapid şi eficient serul destinat îngrijirii pielii.

Oxigenarea

Stimulează activitatea celulară şi provoacă strălucirea pielii contribuind la oxigenarea celulelor şi la microcirculaţia pielii.

Modelarea

Relaxează trăsăturile şi susţine circulaţia subcutanată.

_dsc5887_optDeclaraţia specialistului:

Recomand acest tratament femeilor cu vârste începând de la 20 de ani. Tratamentul este practicat doar de esteticiene avizate care au absolvit cu succes un stagiu de formare obligatoriu. După o oră de relaxare, pielea va arata ca nouă. Hydradermie este un tratament de lifting care tonifică musculatura facială. Mușchii faciali își recapătă tonusul, activitatea celulară este îmbunătățită și aspectul final este unul de lifting.

_dsc5891_opt

Irina Bivol:

Interpreta Irina Bivol este adepta tratamentului Hydradermie Jeunesse Guinot, spunând că acesta este unul dintre secretele aspectului tânăr al pielii sale:

„Mă bucură enorm tendinţa puternică a femeilor de astăzi de a arăta bine la orice vârstă. Şi eu nu fac o excepţie. Cine nu preferă un răsfăţ la cabinetul cosmetologic? Nu cred că există cineva. Vreau să vă mărturisesc că am avut parte de un astfel de răsfăţ la salonul de frumuseţe „Jasmina”, unde am început un tratament facial incredibil, Hydradermie Jeunesse Guinot, după care am rămas de-a dreptul uluită. Produsul respectiv, precum şi dispozitivul sau, mai bine zis, aparatul excepţional şi, nu în ultimul rând, mâinile dibace ale cosmetologului Natalia şi-au lăsat amprenta senzaţională pe faţa şi pe tenul meu. Chiar dacă uneori avem nevoie de unele proceduri mai dure, eu rămân adepta procedurilor noninvazive, precum a fost aceasta. Le mulţumesc mult celor de la „Jasmina” pentru acest răsfăţ şi îndemn toate femeile care vor să aibă parte de aşa ceva să treacă pragul acestui salon, deoarece doar aici vor putea beneficia de proceduri exclusive.”

 

jasmina-logopage_87_optChişinău, str. Ştefan cel Mare şi Sfânt 134

Tel: +373 (22) 222 275, +373 (79) 109 919

www.jasmina.md

Abonează-te la articolele

Vip Magazin