ÎN SFÂRȘIT, POȚI OFERI MASAJ FEȚEI ÎN DOUĂ MINUTE

La sfârșitul zilei, observi că pielea devine moale la atingere, capătă o nuanță cenușie, apar cearcăne și pungi sub ochi. Pielea este extenuată și are nevoie de relaxare. Îți oferim soluția: masaj facial revigorant timp de 2 minute!

Masajul este prima procedură recomandată pentru tenul obosit, contribuie la îmbunătățirea circulației sangvine, la stimularea producerii colagenului și la asigurarea pielii cu oxigen și substanțe nutritive. Astfel, pielea devine mai elastică, se regenerează și radiază din interior.

Noua piesă detașabilă pentru masaj facial Skinvigorate Sonic™  îți oferă în doar 2 minute peste 24.000 de mișcări de micro-masaj, urmând conturul feței și al gâtului. Deja în 4 săptămâni, pielea va avea un aspect mai sănătos și tonificat, iar ridurile fine se vor diminua.

Mai mult…. aplică serul preferat de la Mary Kay pe pielea bine curățată, iar piesa detașabilă pentru masaj facial va spori, prin acțiunea sa, eficiența și capacitatea de absorbție a acestuia în straturile profunde ale pielii.

 

Secretul piesei detașabile pentru masaj facial este simplu: apasă pe butonul de pornire al dispozitivului de îngrijire a pielii Skinvigorate Sonic™ și dăruiește pielii un masaj plăcut și relaxant timp de 2 minute.

Îți propunem să te înscrii la un test-drive cosmetic, contactând un Consultant de frumusețe Mary Kay și să încerci efectul magic al noului Sistem de îngrijire a pielii Skinvigorate Sonic™.

Dacă nu ai un Consultant de frumusețe, ne poți suna la 022-259-800 și te ajutăm!

De asemenea, poți să ne scrii pe pagina de Facebook.

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin