Începe weekendul în forță! Iată ce evenimente ți-a pregătit acest sfârșit de săptămână

Mai sunt câteva zile și ne luăm rămas bun de la încă o vară memorabilă. Ar fi păcat să nu profiți de ultimele săptămâni estivale, așa că noi ți-am pregătit o listă de evenimente la care poți să mergi în acest sfârșit de săptămănă.

Vineri

Astăzi Grădina Botanică va fi „aprinsă” de festivalul Lupilor by Alex Calancea Band și Lăutarii lui Botgros. Se garantează o seară cu muzică bună și multă energie. Dacă mai prinzi un bilet, atunci nu trebuie să ratezi șansa.

Atunci când se întâlnesc Lupii lui Calancea și Lăutarii lui Nicolae Botgros, răsună văile și înălțimile, iar folclorul reînvie în toată splendoarea sa prin legenda lor cântată.

Dacă ești iubitor de muzică tehno și a chef să ieși din oraș, atunci Festivalul Lapoiana este pentru tine. Ține două zile (19/20 august) și e departe de agitația orașului – Glinjeni, Fălești.

Sâmbătă

Weekend-ul acesta e dedicat festivalurilor. Sâmbătă și duminică ești invitat la Hodina Fest (Pohrebea, Dubăsari). Ești așteptat din 20 august cu gașca și cortul să te relaxezi pe malul Nistrului. La festival vor fi amenajate mai multe zone: WELNESS, KITCHEN, SHOPPING, WORKSHOPS, ART, CAMPING.

Duminică

După două zile de festival vă recomandăm ceva mai liniștit – o piesă de teatru la Geneza Art.

Madame Bovary – „Piesa e povestea tragică a Emmei Bovary, o femeie cu o căsnicie nefericită, cu un soț mediocru, cu niște amanți egoiști și prea multe iluzii romantice, cautând în continuu iubirea zugrăvită în cărți chiar dacă trăiește lângă un bărbat anost ce nu bănuiește nimic din zbuciumul emoțional care marchează existența soției sale. Întreaga stare lăuntrică a acestui personaj controversat, ce reprezintă simbolul decăderii morale eterne, a adus pe scena Teatrului Geneza Art, momente pline de dragoste, erotism, răzbunare și ură. 

La finalul spectacolului, spectatorii rămân învăluiți de misterul acestei povești ce a reușește să mascheze imoralitatea, mărginirea, uscăciunea sufletească şi cruzimea, generate de orânduirea capitalistă.” Cred că descrierea te-a convins.

Să ai un weekend de milioane!

Toate detaliile despre evenimente le găsești pe fest.md

Abonează-te la articolele

Vip Magazin