Ionel Istrati, o apariție incendiară la Moldova Music Awards

Unul dintre cele mai răsunătoare evenimente muzicale a avut loc recent la Chișinău. Ceremonia de Decernare a Premiilor Moldova Music Awards a adunat într-un singur loc cei mai apreciați artiști ai momentului! Sala Palatului Național „Nicolae Sulac” a devenit neîncăpătoare pentru toți cei care și-au dorit să-și vadă de-aproape interpreții îndrăgiți și să le admire mai de aproape hiturile.

Cel mai bun artist al anului a fost desemnat Mark Stam, pe când Nicoleta Nucă a luat titlul de cea mai bună artistă. Printre premianți se numără și Cleopatra Stratan, dar și Ionel Istrati care au împărțit titlul pentru simpatia publicului. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Și că tot am pomenit de Ionel. Acesta ne-a uimit, ca de fiecare dată, de altfel, cu un show de zile mari.

Interpretul avut o coreografie deosebită pentru piesa “По ночям не спится”.

Ionel nu a ezitat să apară pe scenă într-un costum din latex negru, marca Balmain Autumn.

Pentru aceleași ținute a optat și echipa lui dansatori.

Iată și prestația artistului! Voi ce părere aveți?

Amintim că MOLDOVA MUSIC AWARDS este unicul eveniment muzical al anului care are menirea de a preMOLDOVA MUSIC AWARDS este unicul eveniment muzical al anului care are menirea de a premia și aprecia cele mai importante rezultate în materie de industrie muzicală a momentului din RM. Anul acest pe scena MOLDOVA MUSIC AWARDS au mai evoluat Vali Boghean, Nicoleta Nuca, Mark Stam, Cleopatra Stratan, Sunstroke Project, Dara, Natalia Gordienko, Akord, Ionel Istrati, Doredos, Olia Tira, Valentin & Amelia Uzun, Vasile Macovei, Igor Strib, Evelyn, 7 KLASE, Maxim Zavidia, Tostogan’s.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin