Irina Rimes și familia ei, într-o ședință foto inedită

Irina Rimes și-a adunat toată familia la București pentru a realiza o ședință foto. Provocarea a venit din partea revistei Alistmagazine. Se pare că a fost o ședință foto improvizată. Cadrele au fost făcute chiar la artistă acasă.

Tot pentru revista menționată mai sus, Irina a oferit și un interviu în care a vorbit despre documentarul său: „On my way”. Acesta poate fi văzut pe HBO și spune povestea din culise al omului și al artistului – Irina Rimes.

Întrebată cu ce ți-ai dori să rămână cei care urmăresc documentarul, artista a spus:

„În primul rând, cu faptul că artiștii sunt oameni care au și ei frici și vulnerabilități la fel ca toți oamenii, că privilegiul de a fi artist este plătit cu vârf și îndesat, nu este un noroc, nu este un câștig la loto, nu e gratis niciodată. Artiștii au în jurul lor oameni care se hrănesc din acest proiect ca toți cei care au un job pe lumea asta și, atunci când un artist ia o sumă mare la concerte sau la evenimente private, acest lucru este pentru că s-a muncit enorm pentru cele 45 sau 60 de minute cât se cântă pe scenă. Este munca artistului de-o viață, dar și a echipei care îl înconjoară.”

Interviu integral și mai multe poze găsești pe alistmagazine.ro

Abonează-te la articolele

Vip Magazin