Iulia Cruc – Omul Anului 2021

Fişier

DIRECTOR PE VÂNZĂRI SOFI LUXURY INTERIORS

DATA ȘI LOCUL NAȘTERII: 12.09.1987, BĂLȚI

STUDII: UNIVERSITATEA DE STAT „ALECO RUSSO”

COORDONARE: ZINA BIVOL

FOTO: CRISTINA JURAVLIOVA

Între artă şi confort

Zâmbetul ei te fură de la distanță și îți oferă încredere fără prea multă vorbă. Mai mult de un deceniu, Iulia Cruc împreună cu soțul său, au deschis Sofi Luxury Interiors. Magazinul cuprinde o varietate de obiecte de lux, iar, cu puțină creativitate, mereu găsești mici trucuri ca să obții ce ți-ai dorit fără să fie necesar să spargi vreo bancă. Un design de interior superb nu înseamnă costuri exorbitante. Nu banii înseamnă lux, luxul determină calitatea.

Sunt o persoană mereu cu soare în ochi, îmi permit să fiu eu însămi în orice moment – nu joc teatru și mereu spun lucrurilor pe nume! Uneori acest fapt e devastator – dar mai des sunt prețuită pentru aceste calități. Fiecare experiență de viață și fiecare lecție pe care o învăț este cheia spre viitorul meu mai bun și mai frumos, sper.

Mă pot mândri cu multe proiecte de vis realizate anul acesta cot la cot cu cei mai profesioniști oameni din designul de interior. La fel, mă bucur că am obținut exclusivitate în Republica Moldova la brandurile Volle (Spania ) și Imprese (Cehia), că suntem unicii care avem în showroom o expunere impresionantă a producției firmei Spaniole Tres, care este una din cele mai calitative pe piața Europei și noi am adus-o la noi aici, acasă!

Importăm producția de pe tot teritoriul Europei – Italia, Germania, Spania, Suedia, Cehia, Polonia, Anglia. Avem parteneriate cu mai mult de 40 de fabrici cu renume de pe piața mondială, care deja au obținut încredere și de la clienții de pe teritoriul Republicii Moldova.

Povestea Sofi Luxury Interiors a început acum 12 ani, când am ajuns la primul examen de viață în doi – reamenajarea locuinței. Atunci am observat că pe piața noastră e expusă o mică parte din brandurile europene, două–trei fabrici bune de robinete și baterii, două–trei fabrici de obiecte sanitare, ATÂT! Am încercat să importăm singuri tot de ce am avut nevoie și am înțeles că e posibil să ai ceva calitativ, frumos și nou din punct de vedere al designului, ceea ce nu găsești la noi pe rafturi, dar la care poți să visezi. Așa că reamenajarea locuinței noastre s-a transformat în afacere de familie și durează deja mai mult de un deceniu.

Soțul meu este capul afacerii, el face logistica, monitorizează livrările, negociază cu fabricile și semnează contractile. Eu, la rândul meu, sunt gospodina casei – primesc oaspeții și fac tot posibilul ca ei să se simtă confortabil și ușor, ceea ce e foarte important pentru mine. Pe parcurs, mulți dintre consumatorii noștri ne rămân prieteni și e foarte plăcut când ne sună cineva nou după recomandări și cuvinte de laudă de la cei cu care am terminat deja lucrările.

În ultimul timp, tot mai mult se solicită calitate și exclusivitate, iar interiorul camerelor de baie să nu fie „ca la toți”. Se preferă obiecte sanitare în culoare, gen negru, antracit, bej. Bateriile să fie cât mai practice, clienţii se abțin în a alege culori cromate și dau preferință la negru mat, satin, aur mat și așa mai departe. Oamenii pun accent pe calitatea corpurilor interioare, ele trebuie să fie deservite ușor, cu un termen de garanție de cel puțin de cinci ani. În vogă sunt căzile și lavoarele din piatră, care cu siguranță arată extraordinar, iar la atingere nici nu se compară cu faianța.

Am avut parte de un proiect colosal unde predomina aurul 24 K și obiectele sanitare făcute la comandă după design propriu. A ieșit ceva fantastic – dar cel mai important pentru noi este clientul mulțumit de calitatea serviciilor prestate de noi

Visăm să mai deschidem un showroom unde să fie totul unic, total diferit de ceea ce putem găsi acum în Chișinău! Avem în plan colaborarea cu câteva fabrici care lipsesc cu desăvârşire la noi, suntem în proces de negocieri și avem planificată o intâlnire în septembrie, sper să fie una de succes! Vreau ca Sofi Luxury Interiors să fie cunoscut în întreaga țară ca brand de calitate, stil, mult gust și rafinament, vreau să ştie oricine de acest loc unde nu vânzarea e primordial, ci găsirea acelui punct de echilibru dintre artă și confort.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin