Jennifer Lopez și cele trei rochii pe care le-a ales pentru nunta cu Ben Affleck (Foto)

Dacă cumva ați crezut că Jennifer Lopez a optat pentru o singură rochie la nunta sa cu Ben Affleck, atunci să știți că v-ați înșelat amarnci. Artista nu s-a mulțumim cu două rochii așa că a decis că trei rochii pentru a celebra această zi specială sunt destule 😄.

Revista Vogue a fost publicația care a avut exclusivitatea de a participa la eveniment și a realiza câteva fotografii cu mireasa spectaculoasă.

JLo a ales să poarte creațiile Ralph Lauren. Prima ținută este o rochie cu o trenă impresionantă, pe care Jennifer a ales-o pentru ceremonie.

A doua rochie e una cu sute de perle naturale și cu spatele gol. Actrita a ales să poarte rochia la recepția de după cununia religioasă.

JLo nu s-a oprit aici, acesta a îmbrăcat și a treia ținută. De această dată rochia a avut un decolteu adânc, cristale aplicate și un voal de tip glugă.

Ben Affleck a ales și el Ralph Lauren, doar că acesta a fost ceva mai modest și nu a schimbat trei costume. 😄

Nunta anului 2022 a avut loc a avut loc în Georgia. Inițial, mirii s-au cununat într-o biserică cu un decor ales special pentru acest eveniment, apoi împreună cu invitații au mers la vila actorului, unde a avut loc petrecerea.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin