JURNAL DE LUNI cu Zina Bivol

În această dimineață am reușit să trag cu ochiul la câteva secvențe din filmările pentru podcastul Sincer cu Tine pe care-l coacem la VIP magazin. Mă învăluie un val de fluturi, de toate nuanțele. Mă uit cu patru ochi, unii critică și alții încurajează, dar fluturii persistă. Citesc comentariile la postarea de weekend de pe Facebook, mă bucur de atâtea CUVINTE BUNE  și așteptări, care mă prind într-un lanț cu multe cerințe și responsabilități. Apoi îmi zic, o să fie bine! Tu poți! Tu trebuie SĂ POŢI!

Azi în redacție suntem mai mulți ca niciodată. După  ŞASE  săptămâni motivate cu aer artificial și picurători, Ludmila a revenit la lucru. Acum știe că trebuie să aibă mai multă grijă de ea, iar COVID-ul nu cruță și nici nu are neamuri. Povestea ei parcă îmi trece ca un curent electric prin tâmple… mda, nu e de glumit cu viața! Pașa a lăsat Istanbulul, unde a prins calea spre sănătatea tatălui său și nu știe cu ce să înceapă, în lipsa ei s-au adunat foarte multe de lucru. Am auzit că a deschis o șampanie, probabil are rezultate bune, dar cine întârzie, rămâne fără… Eu nu mă supăr, după ce scriu mă duc să-mi iau porția mea de energie. Apoi aflu că a glumit. Nu e chiar fiecare zi de luni zi de şampanie!

Ca în zilele bune, facem schimb de replici între noi, fetele, după care urmează ședința de luni cu însărcinări pentru fiecare „ambasador” de aici. Rodica se bucură să ne vadă împreună, ba chiar zice că ne vrea așa mai des și să nu ne deoache cineva. Așa sunt glumele matinale, după ne scuturăm de ele și lets go.

Pregătim Top Branduri 2021, fiecare și-a ales eroii cu care trebuie să ia legătura și să pornească pregătirea materialului. Una stă cu telefonul la ureche și discută cu clienţii, alta își rescrie materialele de vineri după mici redactări, cealaltă postează noutățile pe pagină, iar eu mi-am pus căștile pe cap, ascult muzică și le analizez pe ascuns.

Zilele de luni sunt grele fiindcă se adună multe, dar le împărțim egal, facem ordine în cap, îl pieptănăm un pic și fără suspansuri.

Fac și eu ca mama, dă Doamne să fie o săptămână mai bună, dacă nu, să nu fie mai rea ca cea care a trecut!

Dar nu are cum să nu fie bună! Joi la 20.00 lansăm Podcastul!! Iată după asta mai stăm de vorbă!

Cine credeţi că este primul meu invitat?

Abonează-te la articolele

Vip Magazin