JURNAL DE LUNI cu Zina Bivol

E dimineață, îmi pun documentele în geantă, verificăm din lucruri și plecăm spre Iași. În aceeași țară, emoțional, dar verificați la două frontiere. De ai noștri și apoi iar de ai noștri. E un subiect prea larg, prea mult vorbit și cu miros de tei!

Parcul Copou știe ce spun!

Dacă tot azi, 27 iunie este ziua mondială a pescuitului, mă duc să pescuiesc două pașapoarte pentru copii, programate încă din luna februarie.

Lumea e drăguță, cu controale și direcții.

Nu putem fi în România fără să ajungem „La hamac”, la Bârnova! Copiii noștri adoră să experimenteze pe tiroliane. Aleargă haioși ca niște maimuțe și ne zâmbesc încântați. Au dus dorul, după pandemie nu am mai ieșit împreună.

„Prietenii Bârnovei” ne așteaptă ca de obicei cu un vin bun la „Hai Hui”. Inițial mi-a părut stranie denumirea pensiunii lor, dar ei nu sunt așa rusificați ca noi și gândesc pur românește! E minunat să ai prieteni și să știi că mereu aici este cineva care îți deschide ușa! Sunt mai înțelepți ca noi, mai mari, iar noi ne simțim ca niște învățăcei ce vor să-i copieze.

Da, familia noastră mereu a avut prieteni de seama fraților sau a părinților noștri. Nu ne-am explicat asta, dar cert e că ne simțim bine lângă ei!

Sunt cu picioarele în Iași și gândurile la Chișinău.

Permanent cu notițe, corectări, descifrări de texte, mesaje, toate vizând OMUL ANULUI!

Viorel este atent la drum, copiii cu ochii pe fereastră, iar eu scriu și scriu…

Să nu uit, săptămâna aceasta urmăriți ultimul podcast din acest sezon „Sincer cu tine”, de această dată cu Vera Terentiev!

Urmează o vacanță de două luni. Din septembrie, vă aducem și alți eroi interesanți ale căror povești de viață merită să le cunoașteți. Și așteptăm și compania care vrea să se asocieze cu noi în acest Podcast minunat, ca și partener general. Cu noi, produsele sau brandurile voastre, vor fi mai aproape de oameni.

În următoarele zile de joi, la ora 20:00, nu uitați să savurați, conform tradiției, un vin bun!

Vacanță frumoasă!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin