Jurnalista Stela Dănilă și-a găsit sufletul pereche. Vezi cum și-a petrecut timpul în vacanța din Italia, imediat după cununia civilă

După ce a plecat de la pupitrul știrilor TVR și s-a mutat cu traiul la București, jurnalista Stela Dănilă a mai făcut un mare anunț. S-a căsătorit! Și, mai nou, a plecat alături de soț într-o escapadă romantică în Italia.

Evenimentul deosebit al celor doi a avut loc pe 15 mai, când a fost oficializată cununia civilă, dar mai multe imagini de la ceremonie, au fost publicate de Stela mult mai târziu. Cuplul planifică o nuntă superbă în luna august anului curent.

Nu a fost vorba de o petrecere grandioasă, cu mii de invitați și rochie de milioane, ci totul a fost mult mai simplu. Jurnalista și soțul său, George, au organizat o petrecere discrete la un local din București, și-au chemat cele mai apropiate persoane.

Sub cele trei fotografii în rol de mire și mireasă, jurnalista a notat: „at peace and on fire”, ceea ce s-ar traduce ca „la bine și la rău”.

La capitulul ținutei, Stela a ales o rochie midi, albă, minimalistă, cu mulți nasturi și mulată pe corp. Părul l-a prins într-o codiță bine aranjată, iar ca machiaj a optat pentru o linie de tuș și puțin fard maro pe pleoape. Buchetul miresei a fost la fel de simplu: flori albe și câteva crenguțe cu frunze verzi.

Cei doi nu au stat mult pe gânduri și, în scurt timp, au mers într-o escapade direct în Italia. Stela a împărtășit cu urmăritorii săi o serie de fotografii care, cu siguranță, fac poftă tuturor de călătorii. Îndrăgostiții au vizitat peisajele stâncoase din Positano, coasta Amalfi și plaja ascunsă „Fiordo di Furore” din Salerno.

„A doua zi în Positano și nu mă răzgândesc – e cea mai frumoasă destinație de până acum pentru mine. Plină de peisaje wow, de artă, de gust, de culoare, fashion, de oameni atât de calzi. E un must must see și nu doar o dată în viață”, a menționat fosta prezentatoare de știri sub una dintre imaginile publicate.

 

Cu drag, echipa VIP Magazin.

 Sursa foto: Instagram

Abonează-te la articolele

Vip Magazin