La aniversarea majoratului am adunat 18 autografe de la prietenii Vip Magazin

Anul acesta am sărbătorit majoratul.

Da, Vip Magazin are 18 ani. Pe parcursul anilor am avut plăcea să cunoaștem mulți oameni valoroși, care ne-au fost mereu alături și au acceptat provocările noastre.

Cu ocazia aniversării celor 18 ani i-am rugat să ne transmită un gând bun și un autograf pentru colecție.

Cea mai frumoasă și responsabilă vârstă, 18 ani! La acești ani, eu am fost angajat să cânt în formaţia „Noroc” și încercam să găsesc diferite metode să scap de armată, dar cum nu te-ai întoarce, peste tot sunt reguli. Voi să trăiţi fără ele și să vă bucuraţi creând în continuare cele mai faine interviuri și proiecte. Să treceţi peste limita așteptărilor și să lăsaţi loc de muzică în fiecare cuvânt. Felicitări!

VIP magazin înseamnă calitate în timp!

Ion Suruceanu

Mă leagă multe amintiri de VIP magazin – toate frumoase și pline de emoţii. Îmi amintesc prima ședinţă foto cu președinţii Mircea Snegur și Petru Lucinschi, care a avut loc acum 18 ani!!! Adică la începuturi. De atunci s-au întâmplat atâtea alte ședinţe și interviuri pe care mi le amintesc cu drag! Am apreciat fotografiile și textele bine scrise din paginile revistei, deși îmi amintesc o discuţie cu Rodica și Sergiu Gavriliţa, la o aniversare VIP magazin, în care spuneam că am o singură pretenţie – faptul că toţi protagoniștii sunt prezentaţi într-o lumină pozitivă, deși unii nu merită cu adevărat acest lucru. A vorbit știrista din mine, revista e altceva! 18 ani este foarte mult! Felicitări pentru rezistenţă, pentru faptul că aţi reușit să fiţi interesanţi atâta timp! Vă doresc să rămâneţi în continuare la fel de căutaţi și să reușiţi să vă reinventaţi ori de câte ori va fi nevoie! Felicitări, VIP magazin!

Lorena Bogza

18 ani e atunci când îţi pare că-i gata, dar de facto abia începe. Când toţi joacă pe bune, când gloanţele-s adevărate, promisiunile au valoare și ideile au șanse…

La mulţi ani!

Sandu Ganea

La 18 ani, participam la primul meu festival în Așhabad, acolo unde am luat primul loc și am înţeles că trebuie să cânt și alt gen de muzică pentru a călători prin toată lumea și pentru a cunoaște mai multe culturi, mai mulţi oameni. Cu fiecare vârstă se deschid noi oportunităţi, cresc și se dezvoltă alte idei, alte proiecte și devenim tot mai buni și mai buni. VIP magazin, continuă cu aceeași pasiune să aduci în lumină oameni de calitate, cu valori, din diverite categorii. La mulţi ani!

Constantin Moscovici

VIP magazin a atins majoratul și acest eveniment este extrem de important și preţios pentru o revistă din Republica Moldova. Aveţi o echipă profesionistă, experienţe valoroase acumulate în toţi acești 18 ani de muncă, proiecte care au devenit tradiţie, așa că, îmi rămâne doar să îi urez revistei să dăinuie în timp, în pofida a orice sau oricine!

Vera Terentiev-Furtună

VIP magazin este pentru mine prima revistă adevărată care reprezintă autenticitatea, ceea ce spui sau ceea ce gândești. Împreună am trecut anii de formare a statalităţii, anii de dezvoltare ai ţării și acuma colaborarea noastră încă continuă. Știţi, mereu să găsiţi locul corect în spaţiile media și în emoţiile oamenilor de afaceri. 18 ani este o vârstă de maturitate și de aceea trebuie să fiţi la fel de tineri și creativi în continuare. Vă felicit pentru faptul că aţi fost toţi acești ani interesaţi de existenţa și pentru rezistenţa adevărată. Vă doresc să rămâneţi tot așa diferiţi de alţii și cu fiecare schimbare să fiţi tot mai buni. Felicitări, VIP magazin!

Alexandru Pincevschi

Cu 18 ani în urmă dădeam primul meu interviu la revista VIP magazin. Prima mea copertă a fost tot aici, o rampă bună de lansare în lumea muzicii. Pas cu pas, această apariţie mi-a prezis succesul la care atunci poate nici nu visam. La mulţi ani, VIP magazin, ai adunat în acest timp, tot ce a fost mai bun și mai frumos din toată lumea și din toate domeniile, așa să fie și pe mai departe! Tu știi, tu poţi!

La mulţi ani, Pavel Stratan

Aduc sincere felicitări revistei VIP magazin pentru acești 18 ani de activitate. Aţi reuști să ilustraţi, în toy acest timp, ultimele noutăţi și tendinţe din lumea mondenă, cea care a vorbit despre antreprenoriat, artă, cultură, sport, branduri, stil de viaţă și a dezbătut diverse teme adresate publicului larg. Această revistă a devenit într-adevăr cea mai vestită sursă pentru business și nu doar. Urări de bine echipei care a reușit să realizeze proiecte ce au captat atenţia cititorilor, printre care cele mai memorabile – „Omul Anului”, „TOP Branduri”, „VIP Junior” și altele. Vă doresc un viitor prosper, mereu în ascensiune și creștere continuă. Fie ca cititorul să se regăsească în ceea ce scrieţi și în ideile pe care le promovaţi. La mulţi ani!

Sergiu Cebotari

Și totuși … se întâmplă să atingem cerul cu visul, ochii și cu dragostea. Și totuși… se deschid geamuri spre alte planete unde viaţa impresionabilă naște valori. Și totuși 18 ani… este o satisfacţie nemaipomenită de împlinire, că toate zilele au un sens, că vârsta nu are cifră, că marea este un anotimp și nu o simplă apă. La mulţi ani, VIP magazin! La multe mii de pagini întinse pe nisipuri care încolţesc în soare, uitând de riduri care se desfac peste lumi.

Viorica Nagacevschi

18+

Atunci când minorul a ajuns la majorat! Ah, copiii noștri rămân însă mereu asemeni dulceţurilor. Dar bucuria asta este echilibrată de un alt majorat, al preţurilor.

…Atunci când, cu trecerea anilor, orice negaţie se transformă în ab-negaţie.

Și când îi transmiţi omului drag cutia cu ochelarii – care au ieșit demult din modă – cu aceeași emoţie cu care i-ai întins pe vremuri cutia cu inelul de logodnă.

Igor Guzun

Îmi amintesc prima mea apariţie în VIP magazin ca un moment cu totul special. Mă simţeam onorată și norocoasă să apar pe copertă. O revistă care a crescut frumos, cu oameni minunaţi și o echipă creativă și frumoasă. Am crescut și eu odată cu VIP magazin și în acest fel am simţit că este aproape de mine. Sunteţi minunaţi în tot ce faceţi! La mulţi ani superbi și fabuloși!

Natalia Barbu Sota

Ce făceam eu la 18 ani? Erau niște timpuri frumoase pe care nu le-aș schimba pentru nimic. Trecutul nu trebuie schimbat, putem doar învăţa din el. Acum, când VIP magazin face majoratul, pot doar să mă bucur și să vă spun că această revistă mi se asociază cu cuvântul PRIETENI, pe parcursul anilor, fanii revistei au devenit și prietenii mei. Să ne trăiţi, dragilor, cu multă sănătate!

Eugen Doga

Îmi amintesc cum VIP magazin a pornit la drum acum 18 ani. Și cum mulţi nu îi dădeau nicio șansă. Nu există cerere pentru o astfel de revistă în Moldova, spuneau ei! Dar VIP magazin a reușit. Nu doar să devină o afacere sustenabilă. Să fim sinceri, mulţi ziariști își făceau documentarea din interviurile VIP magazin cu oamenii de cultură din ţara noastră. VIP magazin nu a vorbit doar despre „vedete”, ci a creat modele noi. La cei 18 ani vă doresc să simţiţi schimbarea și să mergeţi înainte. Așa cum aţi făcut-o de fiecare dată când v-au copleșit greutăţile.

Angela Gonța

Așteptăm suprize și provocări din partea echipei, care ne-a obișnuit deja cu cele mai faine proiecte și evenimente. Apropo, curios e faptul că atunci când apărea pe piaţă eu făceam fix 18 ani, iar acum, dacă aș da timpul înapoi, cu siguranţa aș fi tot eu, dar aș ști să profit mai mult de fiecare șansă, să ascult mai bine și să fiu mai rebelă. La 18 ani eu eram anul întâi la Jurnalism și cu siguranţă a fost un an marcant și memorabil. Asta vă doresc și vouă. Așa că, VIP la mai mult și la mai mare! Bine că ești pentru că ne trebuiești!

Lilia Lozan

La 18 ani absolveam colegiul „Ștefan Neaga”. Eram om matur, având deja o specialitate. Cântam pe la petreceri și aveam primii mei bani. Pentru mine, cei 18 ani au însemnat maturitatea în tot sensul cuvântului. Prima mea colaborare cu VIP magazin a fost acea copertă cu colegele mele de clasă. A fost o ideie inedită. Am o amintire foarte frumoasă legată de acea colaborare cu colegele de clasă și cu Gheorghe Urschi, pe timpurile când maestrul era plin de forţă. A urmat un proiect de familie – atunci când în viaţa mea lucrurile erau bine așezate și eram fericită și împlinită. Voi aţi reușit să prindeţi acea perioadă. Am amintiri frumoase legate de acea copertă până și în ziua de azi. I-am spus și Rodicăi în emisiune, v-am admirat pentru faptul că, indiferent de conjunctură și timpurile dificile, aţi mers înainte și rămâneţi una dintre puţinele reviste citite, de tipar, de la noi din ţară. La mulţi ani, VIP magazin!

AURA

Spun cu mândrie și nu uit niciodată că VIP magazin a fost ca un membru al familiei mele. Aici mereu am găsit oameni buni, creativi, dornici de a realiza ceva frumos și diferit. Mulţumesc din suflet echipei care mereu mă onorează și îmi poartă respect. Este totul reciproc. Să continuaţi cu aceeași voinţă și putere!

Nicolae Botgros

La mulţi ani creativi, VIP magazin! Vă dorim mulţi urmăritori fideli, noi idei, optimism, continuaţi să descoperiţi oamenii valoroși din Moldova!

Lucia și Dorian Berdos

Dragă redacţie VIP magazin,

18 ani e o vârstă deosebită, pentru fiecare dintre noi, dar mai ales pentru o revistă. Doar voi, membrii redacţiei, cunoașteţi ce înseamnă nopţi nedormite, efort depus, provocări și greutăţi – asta pentru a ne bucura pe noi, cititorii, de fiecare dată, cu o nouă ediţie.

Să știţi că noi, cei care așteaptă revista, printre care mă număr și eu, apreciem mult ceea ce faceţi, iar cu această ocazie aveţi parte de cele mai sincere felicitări și urări de bine, aveţi toată admiraţia mea. Vreau să vă urez succese și în continuare, momente fericite și noi realizări! 18 ani‚ LA MULŢI ANI!!!

Cu drag, Mariana Tabuica

Abonează-te la articolele

Vip Magazin