La mulți ani, Svetlana Sainsus! „Anul acesta am un singur invitat la ziua mea”

Astăzi, cofondatoarea caritate.md, Svetlana Sainsus își sărbătorește ziua de naștere.

Cei 39 de ani au prins-o pe Svetlana în Londra alături de omul drag. Aceasta a postat un story și a transmis un mesaj sugestiv: „Anul acesta am un singur invitat la ziua mea, pentru că doar el îmi poate înlocui o lume întreagă. 39 lângă jumătatea sufletului meu. Te iubesc” .

Recent, Svetlana Sainsus ne-a oferit un interviu și a povestit mai multe detalii despre bărbatul din viața sa și perioada frumoasă pe care o trăiește acum.

Citește un fragment din interviul de copertă VIP magazin, ediția martie 2024.

Cum ești la capitolul iubire, viață personală? Cine este bărbatul despre care se vorbește doar în șoaptă?
Sunt fericită și împlinită, asta pot să zic. Atât aș vrea să las aici doar pentru că s-a speculat suficient și deja a devenit obsedantă tema asta. Vreau să fiu apreciată pentru ce fac și să am puțin respect și intimitate când vine vorba de viața personală. Oamenii sunt răi și, sincer, cred că e momentul cel mai nepotrivit să vorbesc despre asta. Dar vreau să-i liniștesc pe toți care
își fac griji – iubesc, sunt iubită și sunt cea mai fericită și recunoscătoare Domnului, pentru tot.

Lucrurile sunt clare și fără comentarii?
Da, eu cred că pentru toți totul e clar și fără comentarii. Oamenii înțelepți au înțeles deja totul demult, restul le vom comenta noi în ziua în care vom simți, nu când vom fi intimidați sau „obligați” de societate.

Cum îți imaginezi viața alături de el, peste 10 ani? Unde?
Ca cel mai fericit, frumos și armonios cuplu. O văd aici, în Moldova, evident. Văd un viitor frumos și plin de iubire și pasiune ca acum, alături de fetița noastră.

Cum ai defini dragostea acum, la maturitate? Se deosebește de cea din adolescență?
Eu am mai spus asta, dragostea pe care o simt acum nu se compară cu nimic, am impresia că iubesc pentru prima dată în viață. E o dragoste matură, asumată, mai sigură, mai pasională, mai fierbinte. Omul acesta m-a învățat să mă iubesc în primul rând pe mine și
pentru asta îl iubesc necondiționat și îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-a adus în viața mea. Fericirea adevărată, de femeie, am simțit-o anume lângă el.

Îți imaginezi cum ar fi fost viața ta acum fără Lia?
Nu, nu-mi imaginez viața fără Lia și fără omul meu drag. Nu înțeleg cum trăiam fără ei… Viața mea e altfel, eu îmi trăiesc cei mai frumoși, fericiți și deosebiți ani alături de el și prințesa noastră.

Ce înseamnă fericirea lângă copiii tăi?
Eu sunt ca o mămăligă. Pentru mine copiii mei sunt totul și pentru ei aș face orice. Sunt extrem de fericită că îi am, băiatul meu e mândria mea, fetița e gingășia și liniștea mea. Sincer, mereu știam că voi avea copii, chiar dacă mulți medici mă descurajau. Eu îi vizualizam și mă vedeam cu ei în brațe, iar astăzi îmi trăiesc visul.

Cum îți imaginezi acea zi în care veți sta patru la masă?
Foarte simplu. Băiatul meu deja e atât de matur și înțelept… S-a schimbat enorm în ultimii ani, deja îmi repetă tot mai des cât de fericit este să mă vadă fericită și chiar abia aștept să avem această ocazie.

Prima ta căsnicie, a rămas în altă viață sau te mai urmăresc himerele?
A rămas în altă viață. Sincer vorbind, parcă nici n-a existat… Nu păstrăm legătura cu fostul soț și probabil asta mult contează…

Dacă ai putea întoarce timpul, ai schimba ceva?
Da, multe aș schimba, dar niciodată nu m-aș mai sacrifica pentru nimeni, aș îndrăzni să trăiesc și pentru mine, în ciuda tuturor. Nu aș sta o zi lângă cineva neiubit. Nu aș asculta nici o secundă de gura lumii, aș trăi cum vreau. Regret că am înțeles asta cam târziu. Am renunțat la prea multe în ceea ce privește fericirea mea, pentru alții…

Echipa VIP magazin îi transmite Svetlanei cele mai calde urări.

Interviul integral: CONFESIUNILE SVETLANEI SAINSUS

Abonează-te la articolele

Vip Magazin