Lia Pogolșa: Am abandonat o carieră în banking în Spania pentru a reveni în Moldova. | #40under40

CEL CARE VREA SĂ REUȘEASCĂ, TREBUIE SĂ FIE DISPUS SĂ DEA FOC LA BĂRCI, PENTRU A FI DEPARTE DE ORICE RETRAGERE

LIA POGOLȘA

Expert în marketing, business consultant,
distribuitor oficial și investitor Enagic

A lăsat în urmă un divorţ, o carieră în sistemul bancar din Spania, și-a pus gândurile în ordine și a revenit acasă pentru a o lua de la capăt. Au urmat promisiuni care au devenit în curând realitate și un univers în care se simte iubită, apreciată, puternică și de succes. Astăzi, Lia Pogolșa este implicată în multe proiecte valoroase. E un model de reușită pentru femeile care nu știu de unde să înceapă și care își mai pun etichete negative atunci când vorbesc despre propria persoană.

Am abandonat o carieră promiţătoare în sistemul bancar din Spania și am revenit în Moldova pentru a începe un nou capitol din viaţa mea. Și pentru că sunt un generator de idei, mi-am dorit mult să cunosc căile de a deveni liber antreprenor, pentru a avea siguranţa zilei de mâine alături de cei doi copii ai mei. Am ajuns să câștig venituri mult mai mari, peste media celor europene, dând curs oportunităţilor de afaceri și învăţând de la cei mai buni antreprenori. Toate aceste conexiuni de business mi-au oferit încrederea necesară de a ieși pe plan internaţional.

Am învăţat cum se face marketingul de nivel
internaţional.
Mi-am făcut studiile la Universitatea din Florida și Universitatea de Catalunya (UOC), accesând totodată și alte programe educaţionale din domeniu. Proiectele iniţiate, după revenirea mea în Moldova, au avut ca bază cunoștinţele obţinute peste hotare, care reprezintă un sistem bine pus la punct și cu posibilităţi nelimitate.

Pentru mine, succesul e să înţelegi ce îţi dorești, în cât timp vrei să ajungi acolo și ce ești dispus să dai la schimb. Reușitele sunt ale celor care nu renunţă. Eu am fost pregătită să fac „tranzacţia” după nouă ani, iar acest pas mi-a adus împlinire, bucurie și recunoștinţă pentru tot ce fac zi de zi.

Scala priorităţilor mele enumeră top cinci valori. Atunci când îmi doresc să schimb ceva în viaţa mea, pur și simplu îmi ofer timp pentru a ridica acea valoare în topul celor cinci: 1. Eu, 2. Soţul, Copiii, Familia, 3. Sănătatea, 4. Businessul și internaţionalizarea proiectelor mele, 5. Libertatea financiară și pensionarea la 45 de ani.

9 E CIFRA NOROCOASĂ CARE REPREZINTĂ ZIUA EI DE NAȘTERE ȘI PERIOADA DE STUDIU ȘI MUNCĂ ÎN SPANIA

Pentru că sănătatea ocupă un loc onorabil în topul valorilor personale, businessul Kangen înseamnă pentru mine o mare responsabilitate la nivel internaţional faţă de parteneriatul cu compania japoneză și clienţii din toate colţurile lumii. Misiunea noastră e să aducem în casele lor cel mai puternic sistem de ionizare a apei care menţine corpul sănătos și previne anumite probleme de sănătate, îmbunătăţind calitatea vieţii.

Nu încerc să conving un sceptic, când sunt mulţi alţi oameni care și-ar fi dorit să aibă acest dispozitiv încă acum 15 ani. Consider că acest sistem de îmbunătăţire a calităţii apei nu are nevoie de abordare personalizată în promovarea lui, trebuie să îl folosești și să te convingi după ce corpul tău singur dă verdictul. În Moldova e prezent de doi ani și a devenit un aliat de nădejde celor care pun preţ pe sănătate. La moment, Enagic e cel mai performant sistem generator de ionizare a apei din lume.

Crești și tu, doar atunci când îi ajuţi pe alţii să crească. Urci frumos spre succes doar atunci când atingi un echilibru în tot ceea ce faci. Ai relaţii interumane frumoase, stabilitate financiară și profesională, îţi oferi timp de calitate, îmbogăţindu-te spiritual, ești precaut când vine vorba de sănătate.

Legea bumerangului rămâne a fi universală și actuală oricând. Orice gând rău, oricât de mic, este ca o otravă pe care ne-o punem în paharul vieţii noastre şi îl bem zilnic. Orice gând bun și vorbă bună, aduce în viaţa ta oameni de calitate, proiecte de perspectivă și neapărat rezultate excelente. Cel mai important lucru e să conștientizăm și să înţelegem că toate răspunsurile sunt în noi, toate probleme ni le creăm noi, toate bolile vin programate tot de noi, tot răul noi ni-l facem. Dar… tot EU sunt cel care mă poate ajuta să fac schimbarea.

Sfatul meu tinerilor care încă mai așteaptă „para mălăiaţă” e să-și pună câteva întrebări: Ce îmi doresc să obţin în X ani? Ce fac azi pentru visul meu? Ce mi-aș dori să fac zi de zi cu satisfacţie, chiar nefiind plătit? Ce pot vinde azi, la atât de mulţi oameni încât să obţin X profit? De la cine mă inspir și pot cere un sfat?

Abonează-te la articolele

Vip Magazin