Marcel Vutcariov – Omul Anului 2021

Fondator ART GRANIT SRL

Data și locul nașterii: 01.05.1985, CHIȘINĂU

Studii: ASEM, Facultatea REI

Coordonare: Rodica Ciorănică

Foto: Arhiva personală

Livrăm soluții arhitecturale

Control, optimizare și dezvoltare sunt elementele cheie ce plasează compania Art Granit în topul celor mai de succes. Marcel Vutcariov este cel care dirijează procesele și duce compania la următorul nivel. Este omul care își onorează promisiunile din respect față de client, depune suflet în munca pe care o face, iar disciplina și focusarea pe rezultat îl ajută să exceleze.

A fost un an în creștere. Suntem pe punct de accelerare a pedalei de dezvoltare, creștem atât ca arie de acoperire, cât și ca sortiment și servicii prestate. Acum, activitatea Art Granit e focusată pe trei traiectorii de dezvoltare, bazele cărora au fost puse anul trecut, în 2021. Atunci ne-am planificat pașii strategic pentru a ne adapta noilor realități și ne-am croit noi direcții pe piața locală, dar și pe cea externă.

Cea mai importantă realizare este că am devenit partenerii oficiali ai grupului internațional Cosentino, respectiv, distribuitori exclusivi a pietrei compozit Silestone și a pietrei ultracompact Dekton. La momentul actual, acestea sunt cele mai inovative și de calitate materiale, recunoscute drept Nr.1 pe plan internațional. Ne mândrim că am reușit să aducem aceste branduri inclusiv și pe piața Republicii Moldova, iar aceasta înseamnă că noi, ca și companie, corespundem cerințelor internaționale de procesare, logistică și montare. Nu mai puțin important este că am reușit să deschidem un nou showroom în una din cele mai de lux zone ale Bucureștiului. Această locație strategică servește drept spațiu de inspirație și lucru pentru comunitatea designerilor și arhitecților din România.

În cadrul companiei au fost inițiate noi departamente, precum cel de instruire a cadrelor și cel de instruire a partenerilor. Una dintre valorile noastre este expertiza, și scopul nostru este să creștem experți atât la nivelul companiei, cât și la nivel de nișă. De aceea, în cadrul showroom-ului organizăm evenimente de instruire pentru tinerii designeri și asigurăm formarea continuă a echipei, organizând vizite la partenerii internaționali și acces la cele mai de top expoziții din Italia, Germania, România, Franța.

Resetarea businessului – am realizat-o prin automatizarea proceselor, control, optimizare, accent pe calitate. Evident că fiecare acțiune e bine analizată și raportată la context, dar totuși ținem focusul pe ce putem face cel mai bine. Iar cel mai bine nouă ne reușește să procesăm piatra, să livrăm clienților noștri produse de calitate și, cu fiecare zi, ne punem scopul să fim mai buni decât am fost ieri. Automatizarea proceselor din companie ne permit să monitorizăm întregul ecosistem și să reacționăm țintit în zonele ce ne încetinesc creșterea.

Prin prisma produselor noastre, suntem percepuți, deja de buni ani, drept o companie ce livrează soluții. Ne bucurăm de încrederea atât a partenerilor cât și a comunității de designeri și arhitecți. Dar cel mai bine despre noi pot vorbi proiectele noastre: AFI Tech Park din București; proiectul rezidențial IQON; suntem parteneri ai caselor de design și arhitectură de top, precum Lemon Group; am realizat proiecte pentru One United Properties și multe altele. Pentru a avea astfel de rezultate frumoase, de care să ne mândrim, investim în oameni, materie primă de calitate și utilaje performante.

Cucerim clientul doar prin rezultat, calitate și atitudine. Prin produse sustenabile și gândite până în cele mai mici detalii, dar și prin asumarea greșelilor și suportul proiectului până la aprobarea finală a clientului. Prin faptul că aducem pe piață inovații și învățăm piața să consume produse cu care se vor simți în siguranță.

Ca antreprenor sunt determinat să duc lucrurile până la capăt și să-mi onorez responsabilitățile. Nu este vorba de un anume moment sau momente, este despre proces, despre ce faci zi de zi și cât suflet investești în ceea ce faci. Atunci când asta îți aduce plăcere, ești disciplinat și în fiecare zi ești focusat în a face maxim cât poți din locul în care te afli. În felul acesta nu ai cum să nu excelezi.

Lucrurile esențiale zilnice: plan, control, optimizare și dezvoltare. În fiecare zi monitorizăm procesele pentru a identifica zonele ce necesită a fi optimizate și caut mereu oportunități de dezvoltare. În mare parte ține de control, ziua mea presupune monitorizarea proceselor ca să ajungem exact la ceea ce ne-am planificat.

Cred că viitorul arată… grandios. Analizat. Planificat. Realizat. Lucrăm încontinuu la automatizarea proceselor la fiecare ciclu din companie, pentru a ne fortifica și stabiliza pozițiile în România. Pregătim două proiecte noi care vor fi lansate în acest an în România și Republica Moldova, de aceea anul viitor deja vom reveni cu rezultate la nivel de grup.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin