„Nepoți de Crăciun”- o campanie pentru bătrânii singuratici (Foto)

Deseori numără fiecare bănuț și nu mănâncă pe săturate nici de sărbători. Prin satele Moldovei au rămas sute, dacă nu chiar mii de bătrâni singuratici. Unii nu au copii, iar alții pur și simplu au fost uitați. Trăiesc de pe o zi pe alta, iar criza din prezent le-a îngreunat și mai mult traiul.

Acești bătrâni merită să fie îngrijiți și suținuți, de dragul lor trebuie să fim mai buni și mai generoși. Campania „Nepoți de Crăciun” organizată de MCharity reprezintă o licările de speranță pentru aceștri bătrâni sărmani.

Cum poți fi de ajutor?

Ia o cutie mergi la Metro, Linella sau Lidl pune în ea cu toată dragostea tot felul de alimente nealterabile, care crezi că vor alina suferința unui bătrân și livrează cutia la una dintre adresele: Chișinău: str. Armeneasca 51A, et.3, oficiul 301, Fundația MCharity, 069505255 sau peste hotare: Germania: Sprendlinger Landstr.5, 63069, Offenbach am Mai.

Organizația MCharity va avea grijă ca aceste cutii cu bunuri să ajungă la bătrânii nevoiași din sate. Un detaliu important este ca aceste cutii să fie însoțite de o scrisoare pentru bătrânei.

Dacă nu ești în țară și nici în Germania, dar vrei să oferi o mână de ajutor, poți accesa această platformă: mcharity.org pentru a face o donație.

„Nepoți de Crăciun” nu este unica campanie organizată de MCharity. „Moș Crăciun ești tu” este o altă campanie de ajutorare îndreptată către copiii de la Institutul Oncologic și din familii social vulnerabile. Fondatoarea platformei de binefacere M-Charity distribuie pe pagina sa de facebook scrisorile copiilor. Tot ce trebuie să faci e să accesezi pagina de facebook și să alegi o scrisoare a unui copil. Cadourile pot fi livrate până pe data de 5 decembrie la adresele: Chișinău: str. Armenească, 51A, et.3, oficiul 301, Fundația MCharity, număr de telefon: 069505255.

Germania: Sprendlinger Landstr.5, 63069, Offenbach am Main, Tatiana Rusu.

Mai multe detalii despre campaniile organizate pe MCharity găsești pe această pagină de facebook: Rusu Tatiana.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin