Netflix a anunțat când apare documentarul Ducilor de Sussex

Mult-așteptatul documentar realizat pentru Netflix de Ducii de Sussex, Meghan și Harry, va fi lansat luna viitoare, cel puțin așa susține presa străină.

Tot presa străină scrie că autorii documentarului ar fi vrut să mai amâne data lansării pentru că le este frică de valul negativ pe care l-ar putea stârni în familia regală, dar și printre simpatizanții familie regale.

Ducii de Sussex, ar fi primit o sută de milioane de dolari pentru realizarea acestui documentar. Producția va fi despre viața lor de când au părăsit familia regală britanică și s-au mutat în Canada.

Presa americană scrie că seria-documentar ar putea scutura din temelii relația Ducilor cu familia regală britanică, și-așa puternic afectată de acțiunile de denigrare aduse de Meghan și de Harry în ultimii doi ani, de când s-au retras din regalitate.

Pe lângă acest documentar urmează să apară și cartea de memorii a Prințului Harry, intitulată „Spare”, în care Harry ar face declarații incendiare despre relația sa cu familia regală și care ar arunca în aer orice șansa de reconciliere dintre el, tatăl său, Charles, și fratele său, Prințul William.

Meghan și declarat într-un interviu acordat recent că povestea lor este spusă prin ochii unui regizor angajat special să faca acest lucru. Ducesa a dat de înțeles că ea și soțul ei nu vor purta întreaga răspundere despre faptele prezentate în documentar.

„Am lăsat povestea noastră în mâinile unui regizor, acest lucru însemnând că lucrurile vor fi redate prin prisma altcuiva”.

O altă sursă citată de presa americana ar fi spus că „Încă se discută mult pe seama lansării documentarului pe Netflix. Am auzit că Harry și Meghan vor ca seria să fie amânată până la anul”, având în vedere moartea Reginei Elisabeta, dar și serialul de Crown realizat și difuzat de Netflix, care nu pune familia regală în cea mai bună lumină.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin