Preferă să calce pe greșeli, decât pe propriile valori – Oleg Popan | #40under40

O FEMEIE ÎNCREZUTĂ MEREU VA FI MAI FRUMOASĂ DECÂT UNA LIPSITĂ DE CURAJ

OLEG POPAN

Fondator Beauty Salon Monsieur Popan

Și-ar dori să fie mai mult businessman. Să ofere spațiu cifrelor e mai greu. Își numește afacerea un templu, acolo unde femeile vin să fie răsfățate. Nicidecum nu lasă loc pentru probleme. Egoism?! Poate! Preferă să calce pe greșeli decât pe propriile valori.
Și nu, nu e un prefăcut!

În relaţia cu clientele sunt un uragan! Îmi place să fac femeile să se simtă încrezute și urăsc să le văd lipsite de curaj. Ador feminitatea și mai mult atunci când aceasta e din abundenţă în salonul nostru. Așa se face că și echipa mea e formată doar din reprezentante ale sexului frumos. Atmosfera din cadrul salonului tot timpul e una degajată, bazată pe un respect profund. Acasă, Oleg e Oleg, așa cum îl știu doar cei dragi.

E bine acolo unde nu suntem noi. Cel mai bine sunt alături de familia mea. Dar, ţinând cont de faptul că ne desparte un ocean, am înţeles că „binele” nu ţine de un loc anume, ci de starea ta de spirit, oamenii care îi ai alături și de cel pe care-l vezi în oglindă.

Pe lângă dragostea pentru domeniul Beauty, da, mai am o dragoste… una enormă – pentru viaţă. Iubesc să trăiesc, să simt, să explorez. Tot ce avem mai de preţ sunt experienţele și amintirile.

Tare mi-aș dori să mă simt… businessman și în ultimul timp urmez toate instrucţiunile pentru asta, dar nu pot să mă concentrez la calcularea cifrelor când îmi apare în faţă o podoabă capilară îngrijită, frumos aranjată sau o tunsoare perfectă pentru un brushing spectaculos.

Dacă e să vorbim despre domeniul Beauty pe piaţa Republicii Moldova, cred că veţi fi nevoiţi să cenzuraţi acest interviu. E un haos, unde totuși se găsesc oameni talentaţi care investesc de la 0 și pun preţ pe calitate în serviciile pe care le prestează. De altfel, calitatea este singura care face cu adevărat diferenţa.

8 din 10 femei care vizitează salonul monsieur popan devin cliente fidele

Povestea Beauty Salon Monsieur Popan, a început din frageda copilărie, când împleteam cosiţe surorii mele și tuturor fetiţelor pe care le prindeam. La moment, se îndreaptă în direcţia corectă, se extinde și capătă poziţie solidă pe segmentul său de piaţă.

Critici, obstacole, eșecuri, bucurii, împăcări, speranţe – am întâlnit de toate în calea mea. Dar am înţeles că nu există greșeli din care poţi să înveţi decât cele proprii. Mă bucură faptul că am întâlnit și Omenia – o valoare care e de mult timp în Cartea Roșie, iar asta mă face să mă consider cu adevărat norocos.

Eu – psiholog?! Doar dacă pentru prietenele mele și atunci dozat. Sunt echilibrat la job, îmi place să fiu bine-voitor dar nu și să stau la sfat despre probleme clientelor mele. Salonul Monsieur Popan e un templu, unde femeile vin să fie răsfăţate și odată ce pășesc pragul uită de probleme.

Da, se întâmplă destul de des să refuz cliente. De ce? Pentru că nu sunt un prefăcut. Niciodată nu aș accepta să calc peste valorile personale doar ca să fac niște bani în plus. Și plus la asta sunt mega punctual și consider o dovadă de nerespect faţă de mine ca specialist, atunci când clientul nu pune valoare pe timpul meu și întârzie.

Inima mea e pe două continente. Mi se face pielea de găină de fiecare dată când spun asta. Cred că am o inimă mare, care se extinde pe două continente, n-aș putea face o alegere, nu m-ar lăsa.

Există și a existat tentaţia să plec din Moldova. Ar fi fals să zic că niciodată nu m-am gândit la emigrare. Dar aici, la moment, mă simt cel mai bine și asta mă face mândru!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin