Olia Tira – redescoperiri

Interpreta Olia Tira nu încetează să ne surprindă plăcut. O lansare de album, o ședinţă foto în superbul oraș belgian Bruges, o destăinuire în forul ei interior și pasiunea pentru profesorat sunt doar câteva dintre noutăţile despre care ne-a povestit vedeta în acest material tomnatic.

Text: Iuliana Mămăligă
Foto: Evgheni Konasov
Ținută: Julia Allert

SUNT ÎN VÂLTOAREA UNOR PREGĂTIRI INTERESANTE, un nou vibe, ritm! Plănuim să lansăm un mic album din cinci piese, dar acesta va avea un format diferit de cel de până acum. În continuare ador să experimentez, să compun versuri și muzică pentru a prinde starea de spirit și a urma valul. Acum lucrez cu talentații Alexandru Catană și Mustafa de la BlackBlock studio. Fiți pe fază! Urmează noi surprize frumoase! Voi evolua și LIVE, pe online, cu un concert solo intitulat „Cine sunt eu?”. Nici acolo nu vor lipsi premierele.

NU PREA AM AVUT SCHIMBĂRI MAJORE, viața a decurs lin. Am muncit mult, am testat, am căutat și am creat! Cred că a fost un job mai mult în interiorul nostru. Faptul că toate au fost la locul lor este de asemenea o reușită.

PANDEMIA A VENIT CU UNELE REGĂSIRI PENTRU MINE. Am înțeles că pot fi o profesoară și un mentor excelent pentru cei care vor să-și valorifice talentele vocale. Ador la nebunie această nouă activitate. De ce fugi, nu scapi! Simt că înfloresc atunci când ghidez elevii mei. Răbdare, atenție, înțelegere sunt doar câteva dintre calitățile ce le-am cizelat în cadrul acestei noi ocupații.

NU AM NEGLIJAT NICI CURSURILE DIN SFERA MEA DE COACHING. Sunt instrumente utile în munca mea de profesoară și nu doar. Îi încurajez să-și depășească limitele și să creadă în ei. Vocea e o forță de nedescris, iar investind în talentul de a cânta îți consolidezi încrederea în forțele proprii, influențezi oamenii, dar și ai o altă stare de spirit, te simți mult mai bine atât emoțional, cât și fizic. Sunt bucuroasă de faptul că am încercat pâinea pedagogiei și am descoperit multe valori ce le împărtășesc și altora.

ADOR CĂLĂTORIILE. Vizita mea în orașul Bruges m-a inspirat să am parte de o ședință foto desprinsă din poveste. Chiar îmi doream acest lucru. Norocul meu e că am oameni talentați în jurul meu, cum ar fi Evgheni Konasov, fotograf și operator.

Ne-am întâlnit în Cipru la începutul verii când am fixat toate detaliile pentru acest photo shooting. Am filmat și clipul melodiei „Sufletul”. Scuarul catedralei, o sală de concerte din Bruges, dar și alte locații au fost pentru noi platouri unde am creat acest videoclip. Deja ne-am înarmat cu răbdare și abia așteptăm lansarea acestuia!

IDEEA DE A FILMA A FOST UNA SPONTANĂ. Nu în zadar sunt omul care urmează valul! Creatoarea Julia Allert mi-a oferit aceste ținute superbe, perfecte în ambianța, ritmul și decorul locurilor. Timp de 30 de minute am planificat totul și am surprins aceste momente la castel, loc unde ne-am oprit pe parcursul filmărilor. Rezultatul este încântător!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin