Prințesa de Wales și Ducesa de Sussex – omagiu pentru Regină (Foto)

Ieri a avut loc ultimul drum al reginei Elisabeta a II-a. Suverana a fost înmormântată în capela Regele George al VI-lea, alături de soțul său, prințul Philip, ducele de Edinburgh.

Ceremonia de inmormântare a Regine a fost un eveniment urmărit de milioane de oameni. Familia regală a fost în centrul atenției și nu a avut dreptul la niciun pas greșit.

Kate Middleton și Meghan Markle au adus un tribul Reginei prin ținutele și bijuteriile pe care le-au purtat.

Prințesa de Walles a moștenit o bijuterie superbă de la Regină și a ales momentul perfect pentru a o purta.

Este vorba de un Colierul cu perle japoneze pe patru rânduri și o închizătoare cu diamant, pe care Regina l-a purtat frecvent în anii 1980 și 1990. Acesta a fost purtat și de Diana, fosta Prințesă de Wales, în 1982. Kate l-a folosit pentru prima dată în 2017 la cea de-a 70-a aniversare a căsătoriei Reginei și Prințului Phillip și mai târziu la înmormântarea acestuia, în 2021.

Nu este o coincidență că Prințesa de Walles a purtat acest colier chiar în ziua înmormântării. Acesta reprezintă un gest ce marchează legătura caldă dintre cele două.

Ducesa de Sussex a ales și ea o ținută și o pereche de cercei care au însemnat un tribut pentru Regină. Meghan a ales o ținută creată de Stella McCartney, este vorba de același model de rochie pe care Meghan l-a purtat la aniversarea Reginei.

Cerceii cu perle purtați de Ducesă sunt la fel o moștenire a familie regale.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin