Prive Decor – povestea Mariei Ciobanu și a Victoriei Unciulenco | #40under40

MARIA CIOBANU & VICTORIA UNCIULENCO

Fondatoare Prive Decor

Toţi am crezut cândva în povești, iar cu „Prive Décor” putem fi mai aproape de lumea lor. Maria și Victoria sunt două prietene care și-au deschis o afacere de la zero și fac atmosferă inedită fiecărui eveniment important din viaţa noastră. Fiindcă maturi putem deveni oricând, ele au ales să pună accent pe magia lucrurilor care ne înconjoară și să ne transpună într-o lume de basm. Dincolo de aranjamente florale și diverse compoziţii, Maria și Victoria au un entuziasm nebun de a schimba reflecţia obiectelor și a culorilor cu care jonglează.

Victoria: Povestea „Prive Décor” a început acum un an, când am decis să ne adunăm forţele, să ne valorificăm potenţialul și abilităţile pentru a construi ceva frumos împreună. Ideea de a face evenimentele oamenilor mai frumoase și mai deosebite ne-a făcut să schiţăm planurile de afaceri în domeniul event planner. Astăzi, putem spune că suntem mulţumite de rezultate. Ele se măsoară în numărul mare de clienţi mulţumiţi.

Maria: Imaginea ireproșabilă Prive Décor
s-a creat în timp,
datorită profesionalismului, perseverenţei și efortului depus. Cu fiecare eveniment unic și atmosferă impresionantă, am reușit să aducem un echilibru armonios dintre culoare, senzualitate și aromă.

M: În ultimul timp, se observă o preferinţă tot mai accentuată pentru decorurile simple, cu elemente stilistice delicate. Foarte puţini oameni mai cer un decor extravagant. Și asta pentru că de cele mai multe ori somptuozitatea îngreunează imaginea de ansamblu, prin detalii care obosesc privirile.

V: Încercăm să facem compoziţii a căror elemente “comunică” unele cu altele, fac parte din aceeași gamă de culori, sunt plăcute vizual, oferă bucurie și încântare.

M: Mulţumite e puţin spus! Odată ce îţi asumi decizia de a lansa propria afacere, ești nevoit să investești extrem de mult timp și energie în dezvoltarea ei.

V: Ne bucurăm că am obţinut rezultate într-o perioadă atât de scurtă, asta ne motivează să învăţăm, să creștem și să ne dorim mai mult.

188 de evenimente decorate

M: Suntem ca două surori. Ceea ce ne unește este pasiunea pentru creativitate și lucruri inedite. Imaginea rezultatului final ne ţine în suspans. Chiar dacă executăm același decor repetat suntem nerăbdătoare să vedem cum va arăta, pentru că toate au un farmec aparte.

V: Clienţii sunt diferiţi, unii mai indulgenţi, alţii mai indeciși. Noi mereu ne străduim să acordăm atenţie micilor detalii, ţinând cont de preferinţele lor. Se știe – un client mulţumit este cea mai bună carte de vizită.

M: Prietenia dintre femei poate dura o zi, o lună, un an sau chiar o viaţă. Atâta timp cât valorile sunt cultivate și respectate, lucrurile bune durează.

V: Și da, cine ar putea înţelege mai bine o femeie decât o altă femeie!

M: Echilibrul dintre familie și serviciu constă în corelaţia dintre cele două. În ambele cazuri știu să fac totul cu beatitudine și plăcere, astfel încât să pot combina utilul cu frumosul.

ÎNCEARCĂ SĂ FII UN OM DE VALOARE ȘI APOI UN OM DE SUCCES.

V: Mamă și Femeie de succes – dacă sincer e foarte greu, dar asta mă motivează să merg înainte și să fiu un exemplu pentru familie, în special pentru fiica mea.

M: În munca mea ofer transparenţă, dăruire, o bună comunicare, pentru a exclude orice neînţelegere și ca rezultatul final să fie chiar peste așteptări.

M: Cred că energia pozitivă, lucrurile frumoase, bucuria oamenilor ne dau un imbold de a fi mai buni azi decât ieri. E un sentiment atât de minunat!

M: Apreciez oamenii la fel de creativi, care negreșit își aduc aportul în bagajul meu de cunoștinţe. Sunt obișnuită să-mi creez o relaţie de prietenie cu persoane cu care puteam face schimb de ingeniozitate oricând.

V: Fii tu însăţi, descoperă-ţi pasiunea și urmează-ţi instinctul.

M: Nu știm niciodată ce se va întâmpla mâine, dar cu siguranţă vom da în continuare sclipire evenimentelor decorate de „Prive Décor”.

V: Ne dorim proiecte ieșite din tipar și, de ce nu, un nume de nivel internaţional.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin