Raiul pe pământ există prin AquaTerra Wellness & Spa

Crezi că ai văzut şi ai încercat tot ce ţine de frumuseţe şi sănătate? Dacă nu ai fost la Aquaterra înseamnă că nu ai văzut nimic. Aici ai parte de o abordare complexă, confortabilă, exotică şi tehnologizată a sănătăţii şi a frumuseţii corpului prin intermediul fitnessului, al cosmetologiei, al procedurilor SPA şi al multor altor servicii pregătite să-ţi facă viaţa mai uşoară, sănătoasă şi comodă.

Aquaterra Wellness&Spa întruneşte tot ce e mai bun şi mai performant pentru corpul tău, muşchii tăi, sănătatea şi frumuseaţea ta. Aici ai parte de relaxare corporală şi mentală, reîncărcându-ţi bateriile şi armoni­zân­du-ţi interiorul, indiferent că scopul tău este obţinerea unui fizic de invidiat, corectarea estetică a exteriorului sau o simplă destindere a minţii şi a corpului.

Clubul de fitness AquaTerra este utilat cu cel mai modern aparataj multimedia – multitudinea echipamentelor şi a programelor, dar şi aportul personalului calificat asigură eficienţa maximă a antrenamentelor.

Numai la AquaTerra vei obţine cel mai frumos şi sănătos bronz, datorită singurului solar din Moldova vertical din generaţia HPO City, programabil în funcţie de fiecare tip de piele.

Centrul masiv SPA asigură relaxarea totală prin intermediul piscinei dotate cu sistem de hidromasaj, al camerei saline care abundă în sare de Himalaya, al celor şapte saune: băile termale romane, băile rusească şi finlandeză, hamamul, cele două saune cu infraroşu şi baia japoneză Ofuro.

Pentru o stare de bine la maximum, Aquaterra Wellness&Spa te alintă cu cele mai relaxante şi bune tehnici de masaj şi cu peste 20 de proceduri SPA, ca cel balinez, suedez, hidromasajul spaniol, peelingul şi multe altele.

Centrul asigură servicii cosmetologice performante, diverse şi inedite pentru menţinerea şi întinerirea pielii, inclusiv prin medicina estetică şi prin cosmetologia clasică. Specialiștii acestui centru acordă o atenţie deosebită modelării siluetei şi îngrijirii corporale, cosmetologiei cu laser.

Merită menţionat și salonul din clasa premium AquaTerra Beauty, ce îţi oferă frumuseţe datorită celor mai noi tehnologii și celor mai redutabile branduri, ca L’Oreal și Kérastase.

Pentru că are o abordare completă, Aquaterra Wellness&Spa se adresează şi copiilor, amenajând o cameră special pentru ei, în care aceștia, împărţiţi în trei categorii de vârstă, se pot bucura de înot, gimnastică, yoga pentru copii, fly yoga, karate, taekwondo, dansuri şi de multe alte ocupaţii ce ţin de sport.

Aquaterra Wellness&Spa întruneşte metodicile antrenamentelor fizice şi SPA din lumea întreagă, în rând cu cele mai noi soluţii din medicina modernă. Diversele programe aqua performante şi relaxante, alimentaţia corectă la AquaTerra Café, dar şi multe-multe alte servicii sunt puse la dispoziţia clienţilor Aquaterra Wellness&Spa. 3532007.jpg

02_sala%20de%20forta_Untitled_Panorama8(1).psdbazin.psdSHA_5927-1.psd09_ofuro.psd3531997.jpgspa.psdSHA_4874-2.psdAdresa: Chişinău, bd. Decebal 6/4
Теl: (+373) 22 628 000
SPA – Tеl: +(373) 22 267 613
MEDSPA Tel: +(373)22 267 636
AquaTerra Beauty: Tel: +(373) 22 26 76 26

Abonează-te la articolele

Vip Magazin