Regé-Jean Page a fost numit cel mai frumos bărbat din lume (Foto)

Regé-Jean Page, actorul care a devenit celebru o dată cu serialul „Bridgerton”, a fost numit cel mai frumos bărbat din lume. Conluzia a fost luată după niște cercetări științifice străvechi.

Actorul în vârstă de 34 de ani, care l-a interpretat pe Simon Basset, Ducele de Hastings, în serialul de pe Netflix, s-a constatat că are o precizie de 93,65% față de raportul grecesc de aur al frumuseții Phi, care măsoară perfecțiunea fizică.

Lista a fost întocmită cu ajutorul celor mai recente tehnici de cartografiere computerizată de către chirurgul cosmetic facial de pe Harley Street, Dr. Julian De Silva, care folosește această tehnologie în activitatea sa.

Tindem să credem că rezultatul final este pe placul publicului feminin…

„Aceste tehnici noi de cartografiere computerizată ne permit să rezolvăm unele dintre misterele care fac ca o persoană să fie frumoasă din punct de vedere fizic, iar tehnologia este utilă atunci când planificăm intervențiile chirurgicale ale pacienților”, a declarat Dr. de Silva, potrivit DailyMail.

Topul este completat de încă trei celebrități.

Chris Hemsworth (locul doi)

Michael B Jordan (locul trei)

Harry Styles (locul patru)

De Silva a explicat că „Regé a câștigat datorită feței sale care are o frumusețe clasică și a superbilor ochi căprui, dar și a distanței perfectă dintre ochi și buzele frumos conturate.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin